Moraba zanjebil - مربای زنجبیل

Ashpazi.890m
Ashpazi.890m
32.2 هزار بار بازدید - 10 سال پیش - طرز تهیه مربای زنجبیل زَنجـِبیل
طرز تهیه مربای زنجبیل زَنجـِبیل یا زنجفیل یا شنگویر یک گیاه خوراکی، ادویه و گیاه دارویی است. زنجبیل از گیاه زرد رنگ دارای رگه‌های بنفش با نام علمی Zingiber officinale بدست می‌آید. اگرچه معمولاً از زنجبیل به عنوان ریشه آن گیاه نام برده می‌شود ولی در اصل قسمت مورد استفاده گیاه ساقه متورم شده زیرزمینی آن است که «ریزوم» نام دارد. جنس زنجبیل سرده‌ای از تیره زنجبیلیان علفی ایستاده چندساله با حدود ۷۰ گونه بومی آسیای جنوب شرقی است با ساقه باریک و نی‌مانند و برگ‌های سرنیزه‌ای سـبز براق که از زمین‌ساقه‌ای غده‌ای می‌رویند؛ گل‌های آنها سبز مایل به زرد با لبه‌ای ارغوانی و لکه‌های کرم‌رنـگ و گل‌آذین مخروطی و کوچک و سنبله‌ای متراکم است که در تابستان از زمین ساقه بیرون می‌زند ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Ginger or ginger root is the rhizome of the plant Zingiber officinale, consumed as a delicacy, medicine, or spice. Its family name (Zingiberaceae) and common name nearly derive from the Greek, "zingiberis". Other notable members of this plant family are turmeric, cardamom and galangal. The distantly related dicots in the Asarum genus have the common name wild ginger because of their similar taste. Ginger is indigenous to southern China, spreading eventually to the Spice Islands, other parts of Asia and subsequently to West Africa and the Caribbean. Ginger was exported to Europe via India in the first century AD as a result of the lucrative spice trade. India remains the largest producer of ginger. #Ashpazi890m
10 سال پیش در تاریخ 1393/10/11 منتشر شده است.
32,283 بـار بازدید شده
... بیشتر