پیراشکی گوشت و قارچ در فر به همراه آموزش خمیر نان

Mina tadayon
Mina tadayon
811 بار بازدید - 23 ساعت پیش - 📌خب از خمیر شروع میکنیم
📌خب از خمیر شروع میکنیم : ۴ پیمانه آرد ۲پیمانه آب نمک یک قاشق چای خوری شکر یک قاشق چای خوری پکینگ پودر یک قاشق چای خوری خمیر مایع ۱۰گرم ( من از مخمر اماده استفاده کردم) 📌خب در ابتدا آرد و نمک و پکینگ پودر مخلوط کنید بعد شکر و مخمر با آب مخلوط کنید کمی صبر کنید و بعد به آرد یا همون مواد خشک اضافه کنید ورز بدید تا خمیر بدست بیاد بعد روی یک صفحه از همه جهات ورز بدید چند دقیقه و بگذارید ۱ تا ۲ ساعت استراحت کنه... 📌بعد از اون بیایم سراغ مواد میانی پیراشکی: گوشت ۳۰۰گرم پنیر موزاللا ۳۰۰ گرم قارچ ۷ تا ۸ عدد فلفل دلمه یک عدد متوسط یک قاشق مربا خوری آویشن یک عدد پیاز متوسط خرد شده نمک و ادویه جات 📌پیاز باید تفت بدید تا سبک بشه و بهش گوشت اضافه کنید و تفت بدید بعد ادویه جات (ادویه کاری،زنجبیل،فلفل سیاه،زردچوبه،نمک،به دلخواه پول بیبر یا چیلی تند اگر که تند دوست دارید) 📌همه مواد بالا با هم توی ظرف دیگه میکس کنید و حالا خمیرها تقسیم کنید و به اصطلاح چونه کنید مثل من و با وردنه پهن کنید و مواد گوشتی یک طرف خمیر بگذارید و اون طرف خمیر بیارید روی لبه دیگری و با کمک یک چنگال خوب محکم کنید ، یک عدد زرده تخم مرغ رومال پیراشکی ها کنید روش کنجد و یا سیاهدانه بریزید و وارد فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰دقیقه کنید و تامام... امیدوارم خوشتون اومده باشه مرسی که هستین
23 ساعت پیش در تاریخ 1403/07/06 منتشر شده است.
811 بـار بازدید شده
... بیشتر