پیراشکی گوشت و قارچ در فر به همراه آموزش خمیر نان
811 بار بازدید -
23 ساعت پیش
-
📌خب از خمیر شروع میکنیم
📌خب از خمیر شروع میکنیم :
۴ پیمانه آرد
۲پیمانه آب
نمک یک قاشق چای خوری
شکر یک قاشق چای خوری
پکینگ پودر یک قاشق چای خوری
خمیر مایع ۱۰گرم ( من از مخمر اماده استفاده کردم)
📌خب در ابتدا آرد و نمک و پکینگ پودر مخلوط کنید بعد شکر و مخمر با آب مخلوط کنید کمی صبر کنید و بعد به آرد یا همون مواد خشک اضافه کنید ورز بدید تا خمیر بدست بیاد بعد روی یک صفحه از همه جهات ورز بدید چند دقیقه و بگذارید ۱ تا ۲ ساعت استراحت کنه...
📌بعد از اون بیایم سراغ مواد میانی پیراشکی:
گوشت ۳۰۰گرم
پنیر موزاللا ۳۰۰ گرم
قارچ ۷ تا ۸ عدد
فلفل دلمه یک عدد متوسط
یک قاشق مربا خوری آویشن
یک عدد پیاز متوسط خرد شده
نمک و ادویه جات
📌پیاز باید تفت بدید تا سبک بشه و بهش گوشت اضافه کنید و تفت بدید بعد ادویه جات (ادویه کاری،زنجبیل،فلفل سیاه،زردچوبه،نمک،به دلخواه پول بیبر یا چیلی تند اگر که تند دوست دارید)
📌همه مواد بالا با هم توی ظرف دیگه میکس کنید
و حالا خمیرها تقسیم کنید و به اصطلاح چونه کنید مثل من و با وردنه پهن کنید و مواد گوشتی یک طرف خمیر بگذارید و اون طرف خمیر بیارید روی لبه دیگری و با کمک یک چنگال خوب محکم کنید ، یک عدد زرده تخم مرغ رومال پیراشکی ها کنید روش کنجد و یا سیاهدانه بریزید و وارد فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰دقیقه کنید و تامام...
امیدوارم خوشتون اومده باشه مرسی که هستین
23 ساعت پیش
در تاریخ 1403/07/06 منتشر شده
است.
811
بـار بازدید شده