رازدرست کردن خورش ماست رستورانی اصفهان /Isfahan yogurt stew

Elhamfoodstories
Elhamfoodstories
1.9 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - راز درست کردن خورش ماست
راز درست کردن خورش ماست رستورانی اصفهان گوشت گردن با استخوان ۲۵۰گرم پیاز یک عدد نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه ماست چکیده یک کیلو شکر یک تا یک و نیم پیمانه زرده تخم مرغ دو عدد زعفران ۴تا۵ قاشق غذاخوری گلاب یک قاشق غذاخوری خلال پسته و زرشک برای تزیین به میزان لازم The secret of yogurt stew in Isfahan restaurant Sheep neck meat with bone 250 grams One onion Salt and black pepper and a little turmeric for the meat One kilo of abstract yogurt One to one and a half cups of sugar Two egg yolks 4-5 tablespoons of saffron soaked in water One teaspoon rose water Barberry and pistachio slices for decoration #خورش_ماست_اصفهان #خورش_ماست_رستورانی_اصفهان #خورش_ماست #دسر_اصفهانی #غذای_سنتی_اصفهان
2 سال پیش در تاریخ 1401/12/02 منتشر شده است.
1,910 بـار بازدید شده
... بیشتر