رازدرست کردن خورش ماست رستورانی اصفهان /Isfahan yogurt stew
1.9 هزار بار بازدید -
2 سال پیش
-
راز درست کردن خورش ماست
راز درست کردن خورش ماست رستورانی اصفهان
گوشت گردن با استخوان ۲۵۰گرم
پیاز یک عدد
نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه
ماست چکیده یک کیلو
شکر یک تا یک و نیم پیمانه
زرده تخم مرغ دو عدد
زعفران ۴تا۵ قاشق غذاخوری
گلاب یک قاشق غذاخوری
خلال پسته و زرشک برای تزیین به میزان لازم
The secret of yogurt stew in Isfahan restaurant
Sheep neck meat with bone 250 grams
One onion
Salt and black pepper and a little turmeric for the meat
One kilo of abstract yogurt
One to one and a half cups of sugar
Two egg yolks
4-5 tablespoons of saffron soaked in water
One teaspoon rose water
Barberry and pistachio slices for decoration
#خورش_ماست_اصفهان
#خورش_ماست_رستورانی_اصفهان
#خورش_ماست
#دسر_اصفهانی
#غذای_سنتی_اصفهان
2 سال پیش
در تاریخ 1401/12/02 منتشر شده
است.
1,910
بـار بازدید شده