آموزش درست کردن دلمه برگ مو خوشمزه و آسان با ترفند پیچیدن و باز نشدن دلمه _ Stuffed Grape Leaves 😋

آشپزی خوب با طاهرهFOOD GOOD
آشپزی خوب با طاهرهFOOD GOOD
158 بار بازدید - پارسال - فکر نکنم بتونید کسی رو
فکر نکنم بتونید کسی رو پیدا کنید که دلمه دوست نداشته باشه!!😉 دلمه برگ مو از خوشمزه ترین دلمه هاست پس تا برگ انگور هست حتماً این دلمه خوشمزه و راحت رو درست کنید و نوش جان فرمایید.من خودم همیشه طبق این روش که در ویدیو به شما هم آموزش داده ام دلمه درست میکنم و همه خیلی خیلی دوست دارند امیدوارم شما هم دوست داشته باشید

اگر دلمه را مثل من ترش می‌خورید پس مانند من سس را در آخر درست کنید و روی دلمه ها بریزید و حتی میتونید در مواد میانی دلمه زرشک هم بریزید .ولی اگه شیرین میخواهید اصلا سس آماده نکنید و شربت سکنجبین یا شیره رقیق شده روی دلمه ها بریزید و بعد دم بگذارید......❤️❤️
_______________
مواد لازم برای درست کردن دلمه برای ۵ نفر:
گوشت چرخ کرده ( بهتر است ترکیب گوشت گوسفند و گوساله باشه و ۲۰ درصد هم چربی داشته باشه)
لپه پخته شده یک پیمانه
برنج نیم پز شده ایرانی ۱/۵ پیمانه
پیاز دو عدد
سبزی خشک معطر ۳ ق چای خوری
روغن مقداری
برگ مو به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ترجیحاً خانگی ۲ق غذاخوری

___________
شروع ویدیو طرز تهیه دلمه برگ مو00:00
آماده کردن برنج برای درست کردن دلمه برگ مو00:22
آبکش کردن برنج برای درست کردن دلمه برگ مو00:53
نحوه درست کردن مواد میانی دلمه01:05
زمان اضافه کردن ادویه ها به مواد میانی دلمه01:35
ریختن لپه و برنج در دلمه برگ مو02:10
اضافه کردن سبزی خشک به دلمه برگ مو 02:31
نحوه پیچوندن دلمه برگ مو02:52
نحوه درست کردن سس دلمه برگ مو04:08
ریختن سس دلمه روی دلمه برگ مو04:38
گذاشتن جسم سنگین روی دلمه برگ انگور05:04
آماده شدن دلمه05:21
____________
با عرض سلام خدمت شما دوست عزیز وگرامی...
من طاهره دهقان هستم.متولد سال ۱۳۷۲ از شهر باستانی یزد؛عاشق کیک پزی،شیرینی پزی،آشپزی کردن،درست کردن دسر ،فینگر فودو..در کل به درست کردن غذاها وشیرینی های خوشمزه وبسیار لذیذ در عین حال ساده وسریع علاقه دارم.اومدم تا تجربیات خودم را به شما هم منتقل کنم ودر کنار شما عزیزان بهترین روش پخت به همراه تمامی نکات طلایی مربوط به آن ها را بگم.اگر شما هم مثل من عاشق درست کردن خوشمزه های رنگارنگ هستید ودوست دارید که کیک های تولد،انواع شیرینی ها وغذاهای سالم ،رژیمی ،خانگی، سنتی و مدرن رو یاد بگیرید پس با من همراه باشید .
پارسال در تاریخ 1402/03/10 منتشر شده است.
158 بـار بازدید شده
... بیشتر