رولت مرغ خوشمزه تابه ای به همراه سس قارچ
343 بار بازدید -
3 سال پیش
-
یاران مهربان سلام میخوایم با
یاران مهربان سلام
میخوایم با هم یه رول مرغ خوشمزه و عااالی درست کنیم که مطمئنم که عاشقش میشید
بریم که دست بکار بشیم
برای اینکار سینه مرغ مناسب ترین انتخابه
دو تا تیکه سینه ی درشت داریم که میره تو قابلمه تا بهمراه یه پیاز چهار قاچ شده
و پودر عصاره مرغ، فلفل سیاه ، زردچوبه، پودر سیر و پیاز و ادویه هفت قلم وبه مقدار لازم آب در حال جوش که تا روی مرغ بگیره،
بپزه
زمان میدیم تا شروع به جوشیدن کنه
حالا کف روش و جمع و با شعله متوسط برو به پایین میره که واسه خودش قشنگ بپزه
خب چک میکنیم و میبینم که مرعمون خوب پخته
از قابلمه خارج و تو دمای محیط اجازه میدیم تا خنک بشه
و حالا وقتشه که گوشت مرغ رو و از استخونش جدا و ریش ریش کنیم
رگ و چربی ش و هم میگیریم
و به شکل همش و آماده کردیم
و کار ما تو این مرحله تمومه
اینم از چند تا خیارشور کوچیک و که نگینی خیلی ریز خرد کردیم با همین مقدار خیارشوری که ریختیم دیگه لازم نیست نمک اضافه کنیم چون شور میشه
و حالا کم کم به مرغ و خیارشور مایونز اضافه میکنیم تا به اندازه دلخواه برسه
توجه کنید این مواد به هیچ چاشنی دیگه ای نیاز نداره و فقط مایونز میخواد که اونم نباید خیلی زیاد باشه چون طعم مایونز غالب میشه
همینکه کل مرغ به سس آغشته بشه کافیه
نمک و فلفل و آبلمبو هم لازم نداره
روی ظرف رو سلفون میکشیم و یه نصف روز تو خنک ترین طبقه ی یخچال بهش استراحت میدیم تا جابیوفته و مزه دار بشه
و اما یکی از مهمتربن دلایل خوشمزگی رول مرغ مون فقط و فقط پیاز و جعفریه
بهمین منظور یه پیازی که شیرین باشه انتخاب میکنیم که این پیاز قرمزا گزینه مناسبیه و اگر نبود پیاز سفید و خیلی نازک خلال میکنیم به این صورت
اینم از برگای تازه جعفری که بعد شستن حتما خشک ش کردیم و قشنگ ریز و ساطوری ش میکنیم به این شکل
اگر جعفریا خیس باشه کیفیت کارمون و میاره پایین
حالا پیاز خلال شده و جعفری ساطوری رو با هم قاطی میکنیم
و میذاریم کنار تا بریم سراغ رول کردن این فینگر فود فوق العاده مون
برای این منظور نون باگت داریم که باید تازه و نرم باشه و وسطنون رو باز و سر و تهش و میزنیم
ببینید نون چقدر نرمه و این نکته خیلی مهمه که حین کار متوجه میشید دلیلش چیه
این از نون و حالا به کمک یه وردنه و اگر نداشتید به بطری شیشه ای نون و پهن و نازک میکنیم
بدون اینکه به نون اسیب بزنیم به راحتی اینکار و انجام دادیم
خب پشت نون و رو به خودمون میذاریم روی تخته کار
سطح روی نون و به کمک یه لیسک یا قاشق کمی مایونز میمالیم
و حالا از اون مواد مرغی که آماده کردیم و الان حسابی مزه دار شده به اندازه لازم می ریزیم روی نون
و خیلی نرم و نازک یکدست پخشش میکنیم
فقط اینکه دو سانت انتهای نون رو خالی میذاریم
خب نوبتی هم باشه نوبت پیاز و جعفری خرد شده ست که اونم مثل ویدیو میرزبم روی مرغ
و اینجاست که نرم بودن نون کمک مون میکنه تا به راحتی و با حوصله شروع کنیم به رول کردنش درست مثل رولت
بدون اینکه نون مون تیکه و پاره بشه فقط اینکه توجه کنید شل و ول رول نکنید که بدرد نمیخوره
به همین راحتی
و ببینید که قسمت روی نون باید اینجوری بیفته روی رول
به این صورت
لازمه ی اینکار داشتن فویله و جایگزینی هم نداره
کمی بیشتر از قد رول مرغ مون که آماده کردیم فویل میبریم به این شکل
و حالا مطابق کلیپ دست بکار میشیم
این فویلا نازکه پس با دقت و حوصله میپیچیمش که حین کار پاره نشه
دقت کنید شل بپیچید
در نهایت انتهاش و جمع و همه رو به همین راحتی آماده میکنیم
اینم از رولای مرغ مون که بهتره یه نصف رو تو یخچال بمونه تا قشنگ بیات بشه و خودش و بگیره
و در نهایت با یه چاقوی تیز که ترجیحا ازین لیزریا یا اره ای تیز باشه میدیم واسه خان آخر
یه کوچولو از سرش میبریم و باقی رو به اندازه دو انگشت بسته و با سه سانت با احتیاط برش میزنیم
فویل دورش و باز میکنیم و لقمه های مرغی رولتی مون و که کاملا آماده شده میچینبم داخل ظرف سرومون
یه بار دیگه با هم ببینیم
بهتره این لقمه های خوشمزه رو از روز قبل آماده و بعدش میل کنید که کاملا نرم و بیات بشه ولی چون داخلش پیاز داره بیشتر از دو روز نگه ندارید
به همین سادگی و شیکی یه فینگر فود خوشمزه و بینظیر آماده کردیم که امیدوارم تهیه و نوش جان کنید و لذت ببرید
میخوایم با هم یه رول مرغ خوشمزه و عااالی درست کنیم که مطمئنم که عاشقش میشید
بریم که دست بکار بشیم
برای اینکار سینه مرغ مناسب ترین انتخابه
دو تا تیکه سینه ی درشت داریم که میره تو قابلمه تا بهمراه یه پیاز چهار قاچ شده
و پودر عصاره مرغ، فلفل سیاه ، زردچوبه، پودر سیر و پیاز و ادویه هفت قلم وبه مقدار لازم آب در حال جوش که تا روی مرغ بگیره،
بپزه
زمان میدیم تا شروع به جوشیدن کنه
حالا کف روش و جمع و با شعله متوسط برو به پایین میره که واسه خودش قشنگ بپزه
خب چک میکنیم و میبینم که مرعمون خوب پخته
از قابلمه خارج و تو دمای محیط اجازه میدیم تا خنک بشه
و حالا وقتشه که گوشت مرغ رو و از استخونش جدا و ریش ریش کنیم
رگ و چربی ش و هم میگیریم
و به شکل همش و آماده کردیم
و کار ما تو این مرحله تمومه
اینم از چند تا خیارشور کوچیک و که نگینی خیلی ریز خرد کردیم با همین مقدار خیارشوری که ریختیم دیگه لازم نیست نمک اضافه کنیم چون شور میشه
و حالا کم کم به مرغ و خیارشور مایونز اضافه میکنیم تا به اندازه دلخواه برسه
توجه کنید این مواد به هیچ چاشنی دیگه ای نیاز نداره و فقط مایونز میخواد که اونم نباید خیلی زیاد باشه چون طعم مایونز غالب میشه
همینکه کل مرغ به سس آغشته بشه کافیه
نمک و فلفل و آبلمبو هم لازم نداره
روی ظرف رو سلفون میکشیم و یه نصف روز تو خنک ترین طبقه ی یخچال بهش استراحت میدیم تا جابیوفته و مزه دار بشه
و اما یکی از مهمتربن دلایل خوشمزگی رول مرغ مون فقط و فقط پیاز و جعفریه
بهمین منظور یه پیازی که شیرین باشه انتخاب میکنیم که این پیاز قرمزا گزینه مناسبیه و اگر نبود پیاز سفید و خیلی نازک خلال میکنیم به این صورت
اینم از برگای تازه جعفری که بعد شستن حتما خشک ش کردیم و قشنگ ریز و ساطوری ش میکنیم به این شکل
اگر جعفریا خیس باشه کیفیت کارمون و میاره پایین
حالا پیاز خلال شده و جعفری ساطوری رو با هم قاطی میکنیم
و میذاریم کنار تا بریم سراغ رول کردن این فینگر فود فوق العاده مون
برای این منظور نون باگت داریم که باید تازه و نرم باشه و وسطنون رو باز و سر و تهش و میزنیم
ببینید نون چقدر نرمه و این نکته خیلی مهمه که حین کار متوجه میشید دلیلش چیه
این از نون و حالا به کمک یه وردنه و اگر نداشتید به بطری شیشه ای نون و پهن و نازک میکنیم
بدون اینکه به نون اسیب بزنیم به راحتی اینکار و انجام دادیم
خب پشت نون و رو به خودمون میذاریم روی تخته کار
سطح روی نون و به کمک یه لیسک یا قاشق کمی مایونز میمالیم
و حالا از اون مواد مرغی که آماده کردیم و الان حسابی مزه دار شده به اندازه لازم می ریزیم روی نون
و خیلی نرم و نازک یکدست پخشش میکنیم
فقط اینکه دو سانت انتهای نون رو خالی میذاریم
خب نوبتی هم باشه نوبت پیاز و جعفری خرد شده ست که اونم مثل ویدیو میرزبم روی مرغ
و اینجاست که نرم بودن نون کمک مون میکنه تا به راحتی و با حوصله شروع کنیم به رول کردنش درست مثل رولت
بدون اینکه نون مون تیکه و پاره بشه فقط اینکه توجه کنید شل و ول رول نکنید که بدرد نمیخوره
به همین راحتی
و ببینید که قسمت روی نون باید اینجوری بیفته روی رول
به این صورت
لازمه ی اینکار داشتن فویله و جایگزینی هم نداره
کمی بیشتر از قد رول مرغ مون که آماده کردیم فویل میبریم به این شکل
و حالا مطابق کلیپ دست بکار میشیم
این فویلا نازکه پس با دقت و حوصله میپیچیمش که حین کار پاره نشه
دقت کنید شل بپیچید
در نهایت انتهاش و جمع و همه رو به همین راحتی آماده میکنیم
اینم از رولای مرغ مون که بهتره یه نصف رو تو یخچال بمونه تا قشنگ بیات بشه و خودش و بگیره
و در نهایت با یه چاقوی تیز که ترجیحا ازین لیزریا یا اره ای تیز باشه میدیم واسه خان آخر
یه کوچولو از سرش میبریم و باقی رو به اندازه دو انگشت بسته و با سه سانت با احتیاط برش میزنیم
فویل دورش و باز میکنیم و لقمه های مرغی رولتی مون و که کاملا آماده شده میچینبم داخل ظرف سرومون
یه بار دیگه با هم ببینیم
بهتره این لقمه های خوشمزه رو از روز قبل آماده و بعدش میل کنید که کاملا نرم و بیات بشه ولی چون داخلش پیاز داره بیشتر از دو روز نگه ندارید
به همین سادگی و شیکی یه فینگر فود خوشمزه و بینظیر آماده کردیم که امیدوارم تهیه و نوش جان کنید و لذت ببرید
3 سال پیش
در تاریخ 1400/10/10 منتشر شده
است.
343
بـار بازدید شده