شیرینی سوئیسی عیدانه ای زیبا,Swiss Sweets Recipe
229 بار بازدید -
4 سال پیش
-
#شیرینی_سوئیسیشیرینی سوئیسی
#شیرینی_سوئیسی
شیرینی سوئیسی عیدانه ای زیبا,Swiss Sweets Recipe
دوستان عزیز به کانال آشپزی VR_Chef خوش آمدید.
خوشحالم که در خدمت شما عزیزان هستم.
لطفا برای حمایت از ما کانال رو سابسکرایب کنید.ویدیو رو لایک کنید و نظر خودتون رو کامنت کنید و حتما فراموش نکنید دکمه زنگوله رو فشار بدید تا در جریان ویدیو های بعدی ما قرار بگیرید.
Dear friends, Welcome to VR_Chef Cooking Channel.
I'm glad to serve you dear ones.
To support us please subscribe to the channel, Like the videos, comment on it and be sure to hit the ringtone button to be aware of our next videos.
طرز تهیه شیرینی سوئیسی
🌹 Swiss s
کره هم دمای محیط 75 گرم
75 g room temperature butter
پودر قند 40 گرم
40 g powdered sugar
تخم مرغ کامل 1 عدد + زرده 1 عدد + وانیل نصف ق چ
1 whole egg + 1 yolk + 1/2 tsp vanilla
آرد کیک 220 گرم
220 g cake flour
بیکینگ پودر یک ق چ
1 tsp baking powder
1/3 از خمیرو جدا کنید
Cut 1/3 of the dough
یکساعت در فریزر بگذارید
Freeze for an hour
بقیه خمیر رو (15 دقیقه)
در یخچال بگذارید
Put the rest (15 min)
in the refrigerator
قالب مربع 20×20
قالب مونو پورشن
mould size 20×20
Mono portion mould
این خمیر بعد از پخت پف میکنه
پس باید در قالبهای مونوپورشن ابتدا میزان بسیار کمی از خمیررو بگذارین تا بعد از پف کردنِ خمیر ، بریلو یا مارمالاد از قالب بیرون نریزند.
This dough puff up after baking.
So you have to put a very small amount of dough in the mould , otherwise after cooking ,marmalade comes out of the mould.
2/3 خمیری که دریخچال بود
2/3 of dough
بریلوی توتفرنگی و انبه
یا مارمالاد دلخواه
Strawberry and mango brillo jelly Or marmalade
خمیری که در فریزر بود
درشت رنده میکنیم
Grate the dough that
was in the freezer
بادام خرد کرده
Chopped almonds
خلال پسته
Sliced pistachios
در فر ازقبل گرم شده
180° سانتیگراد
20 دقیقه
Preheated oven
180 ° C
20 minutes
اجازه بدید خنک بشه
برش بزنین
Let cool
Then cut
نوش جان
Enjoy it
شیرینی سوئیسی عیدانه ای زیبا,Swiss Sweets Recipe
دوستان عزیز به کانال آشپزی VR_Chef خوش آمدید.
خوشحالم که در خدمت شما عزیزان هستم.
لطفا برای حمایت از ما کانال رو سابسکرایب کنید.ویدیو رو لایک کنید و نظر خودتون رو کامنت کنید و حتما فراموش نکنید دکمه زنگوله رو فشار بدید تا در جریان ویدیو های بعدی ما قرار بگیرید.
Dear friends, Welcome to VR_Chef Cooking Channel.
I'm glad to serve you dear ones.
To support us please subscribe to the channel, Like the videos, comment on it and be sure to hit the ringtone button to be aware of our next videos.
طرز تهیه شیرینی سوئیسی
🌹 Swiss s
کره هم دمای محیط 75 گرم
75 g room temperature butter
پودر قند 40 گرم
40 g powdered sugar
تخم مرغ کامل 1 عدد + زرده 1 عدد + وانیل نصف ق چ
1 whole egg + 1 yolk + 1/2 tsp vanilla
آرد کیک 220 گرم
220 g cake flour
بیکینگ پودر یک ق چ
1 tsp baking powder
1/3 از خمیرو جدا کنید
Cut 1/3 of the dough
یکساعت در فریزر بگذارید
Freeze for an hour
بقیه خمیر رو (15 دقیقه)
در یخچال بگذارید
Put the rest (15 min)
in the refrigerator
قالب مربع 20×20
قالب مونو پورشن
mould size 20×20
Mono portion mould
این خمیر بعد از پخت پف میکنه
پس باید در قالبهای مونوپورشن ابتدا میزان بسیار کمی از خمیررو بگذارین تا بعد از پف کردنِ خمیر ، بریلو یا مارمالاد از قالب بیرون نریزند.
This dough puff up after baking.
So you have to put a very small amount of dough in the mould , otherwise after cooking ,marmalade comes out of the mould.
2/3 خمیری که دریخچال بود
2/3 of dough
بریلوی توتفرنگی و انبه
یا مارمالاد دلخواه
Strawberry and mango brillo jelly Or marmalade
خمیری که در فریزر بود
درشت رنده میکنیم
Grate the dough that
was in the freezer
بادام خرد کرده
Chopped almonds
خلال پسته
Sliced pistachios
در فر ازقبل گرم شده
180° سانتیگراد
20 دقیقه
Preheated oven
180 ° C
20 minutes
اجازه بدید خنک بشه
برش بزنین
Let cool
Then cut
نوش جان
Enjoy it
4 سال پیش
در تاریخ 1399/06/16 منتشر شده
است.
229
بـار بازدید شده