コツを掴めば簡単!渋皮も鬼皮もポロッと取れる蒸し割れ栗

シクロエの家
シクロエの家
58.3 هزار بار بازدید - 7 روز پیش - ✼••┈┈••✼••┈┈••✼••┈┈••✼••┈┈••✼ [Quantity] Chestnuts 500g 1/2
✼••┈┈••✼••┈┈••✼••┈┈••✼••┈┈••✼ [Quantity] Chestnuts 500g 1/2 teaspoon salt Water, enough to submerge half of the chestnuts ✼••┈┈••✼••┈┈••✼••┈┈••✼••┈┈••✼ [Key points this time] ①Make a deep incision until you reach the astringent skin. ② Add salt to bring out the sweetness ③ Heat all at once over medium-high heat. ④ Peel the skin while it is still hot, then warm it up again when it has cooled down.
7 روز پیش در تاریخ 1403/06/24 منتشر شده است.
58,374 بـار بازدید شده
... بیشتر