پیتزا ترکی
141.2 هزار بار بازدید -
11 سال پیش
-
پیتزا ترکی (برای ۴ نفر)
پیتزا ترکی (برای ۴ نفر)
مواد لازم برای خمیر:
خمیر مایع خشک ۷ گرم
شکر ۱ قاشق مربا خوری
آرد ۵۰۰ گرم
کره ۲۵ گرم
شیر ۵۵ میلی لیتر
آب ولرم ۲۰۰ میلی لیتر
نمک ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
خمیر مایع را با شکر و آب ولرم مخلوط کنید بگذارید ۵ دقیقه بماند. آرد ، کره ، شیرو بقیه آب وخمیر مایع را با دست مخلوط کنید و نمک اضافه کنید، و خمیر را با دست خوب ورز دهید و روی خمیر را پوشانده نیم ساعت در محل گرمی بگذارید تا حجم خمیر تقریباً ۲ برابر شود.
مواد لازم برای سس پیتزا:
پیاز قرمز ۱ عدد
فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
جعفری خرد شده ۱ فنجان
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
سس تند در صورت دلخواه ۱ قاشق غذا خوری
روغن آفتاب گردان ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه سس:
پیاز و فلفل دلمه ای وگوجه فرنگی را در ماشین ریخته تا به صورت پوره در بیاید و گوشت چرخ کرده و بقیه مواد را اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط می کنیم.
فر را روی۲۰۰ درجه گرم میکنیم، روی میز را کمی آرد پاشیده خمیر را به ۴ قسمت تقسیم میکنیم و هر قسمت را به قطر نیم سانتی متر باز میکنیم به شکل دایره و از سس روی خمیر میریزیم و با پشت قاشق سس را روی خمیر به صورت یکنو اخت پخش میکنیم، روی سینی فر کاغذ مخصوص می اندازیم و پیتزا را در قسمت وسط فر به مدت ۱۰ دقیقه میپزیم، نان پیتزا نباید خشک شود پخته شود کافی هست.
کاهو را باریک خرد کرده، خیار و گوجه را هم خرد کنید و روغن زیتون اضافه کرده و روی پیتزا بریزید.
در صورت دلخواه با ماست میتوانید سس درست کنید، ۱ سیر را در ماست خرد کنید و آب لیمو ترش اضافه کنید کمی نمک وفلفل بزنید و روی پیتزا بریزید و پیتزا را بپیچید و نوش جان کنید.
11 سال پیش
در تاریخ 1393/01/23 منتشر شده
است.
141,251
بـار بازدید شده