چگونه یک پیازداغ طلایی, ترد و کریسپی داشته باشیم... Golden Fried Onions

sabzotorsh
sabzotorsh
4.8 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - برای داشتن یک پیاز داغ
برای داشتن یک پیاز داغ مجلسی و ترد رعایت چند نکته لازم است که اگه رعایت بشه یک پیاز داغ خوشرنگ در عین حال خوشمزه و خوش عطر خواهیم داشت برای مواد لازم میزان مشخصی ننوشتم چون به مقدار پیازداغی که دوست دارید درست کنید بستگی داره اما به صورت کلی * پیاز را به باریک ترین حالت ممکن خلالی کنید اینکار رو مثل اونچه در ویدیو نشون دادم هم با دست می تونید انجام بدید هم با رنده های مندلین * به محض اسلایس کردن پیاز اونها رو داخل یک ظرف آب و یخ بریزید و اجازه بدید 15 دقیقه داخل آب یخ بمونه تا کاملا شکوفا بشه *در همین فاصله یک قابلمه آب رو روی حرارت گذاشته تا به جوش بیاد *پیازها رو داخل آب جوش بریزید در این مرحله آب جوش حرارت خودش رو از دست می ده و مقداری طول می کشه تا دومرتبه به جوش بیاد همین پیازها شیشه ای شد اونها رو آبکش کنید و فورا زیر آب سرد بگیرید تا حرارتش رو از دست بده *اگه خواستید پیاز زعفرانی داشته باشید یا از زردچوبه یا حتی رنگهای خوراکی برای داشتن پیاز رنگی استفاده کنید بعد از بلانچ کردن پیازها با مقداری زعفران خیلی غلیظ یا پودر زعفران و یا زردچوبه و یا رنگهای مجاز خوراکی بنا به سلیقه خودتون پیازها رو ماساژ بدید تا رنگ به جسم اون بره و بعد سرخ کنید *برای سرخ کردن پیاز ابتدا تابه رو بدون روغن روی حرارت بگذارید تا کاملا داغ بشه بعد روغن رو اضافه کنیدو همین که داغ شد پیازها که نسبتا ابشون کشیده شده رو اضافه کنید *به محض ریختن پیاز در تابه با قاشق یا هر وسیله ای که دارین پیازها رو هم بزنید تا کاملا از هم باز بشه و هیچ چسبندگی نداشته باشه *اینکه چه زمانی پیاز رو از ظرف روغن خارج کنید هم خیلی مهمه تقریبا یکی دو دقیقه قبل از اینکه پیاز داغ شما به رنگ دلخواهتون برسه پیازها رو از تابه خارج کنید و روی یک توری یا صافی قرار بدید *پیازها رو با چنگال از هم باز کرده و افشان کنید طوری که یک لایه بیشتر روی توری نباشه *وقتی پیازها سرد شد اونها رو به ظرف دیگه ای منتقل کنید و به هیچ عنوان پیازداغهای داغ و جدید رو روی اونها انباشته نکنید چون باعث می شه پیازهای زیری نرم بشه اگه این نکات ریز ولی مهم رو رعایت کنید پیازداغ شما کاملا طلایی خوشرنگ و کریسپی می شه که می تونید در ظرف در بسته در فریزر هم نگه داری کنید
4 سال پیش در تاریخ 1399/09/29 منتشر شده است.
4,899 بـار بازدید شده
... بیشتر