تارت ریواس

LazizTV
LazizTV
7.9 هزار بار بازدید - 9 سال پیش - تارت ریواس   مواد لازم
تارت ریواس  
مواد لازم برای خمیر:
آرد ۳۰۰ گرم    
شکر ۱۰۰ گرم  
کره ۲۰۰ گرم    
تخم مرغ ۱ عدد    
سرقاشق چایخوری نمک    
مواد لازم برای وسط تارت:  
ریواس ۶۰۰ گرم  
۲ قاشق غذاخوری پر پودر custard
شکر۲۰۰ گرم
دارچین ۱ قاشق چایخوری      
مواد لازم برای روی تارت:  
آرد ۹۰ گرم    
شکر قهوه ای روشن ۶۰  گرم    
شکر ۲ قاشق غذا خوری            
کره سرد ۱۲۰ گرم
قالب ۲۴ سانتی
طرز تهیه:
آرد را در ظرفی ریخته  وسط  آرد را گود کنید، شکر و تخم مرغ و کره ونمک را وسط آرد بریزید و با دست  این  مواد را مخلوط کنید، وکم کم شروع کنید با آرد مخلوط کنید تا تمام مواد با هم خوب مخلوط شود، خمیررا در  پلاستیک گذاشته نیم ساعت در یخچال بگذارید تا خمیر استراحت کند.
فر را از قبل روی درجه ۱۷۰ گرم کنید.
طرز تهیه وسط تارت: ریواس را شسته ومثل کرفس کمی پوست آن را با چاقو بکشید تا به اصطلاح نخ های اضافی آن گرفته شود، ریواس را مکعبی ریز کنید و در کاسه ای بزرگ ریخته با شکر و پودر  custard    ودارچین مخلوط کنید.  روی میز آرد پاشیده خمیر راپهن کرده به قطر ۵ میلی متر، ته و دیواره قالب را با کره کاملا چرب کنید، خمیرراته قالب پهن کنید و اضافی خمیررا دور دیواره  قالب بچسبانید، وته قالب را باچنگال سوراخ های ریزی ایجاد کنید، مواد وسط تارت را روی خمیر به صورت
یکسان پخش کنید. در ظرفی آرد و شکر قهوه ای و شکر معمولی و کره سرد را مخلوط کنید فقط در حد مخلوط شدن، احتیاج به ورز زیاد ندارد، خمیر را با دست ریزریز کرده روی ریواس پخش میکنیم و قالب را به مدت ۱ ساعت درفر میگذاریم تا روی تارت طلایی شود.  
نوش جان    
لینک برای ویدیو: تارت ریواس

Facebook: Facebook: LazizTv
9 سال پیش در تاریخ 1394/04/01 منتشر شده است.
7,952 بـار بازدید شده
... بیشتر