عشق و عاشقی با همسرمان از نگاه اکت - چگونه عاشقانه زندگی کنیم- چگونه رابطه عاطفی را بهبود دهیم

ali mirsadeghi
ali mirsadeghi
6.4 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - عشق بحثی بسیار پیچیده و
عشق بحثی بسیار پیچیده و عمیق می‌باشد و هر روزه همه افراد از خود سوالاتی در مورد عشق می‌پرسند. همه می‌خواهند عشق را تجربه کنند و مکانیزم آن را بشناسند.
تعریف عشق واقعی چیزی فراتر از احساسات و واکنش‌های فیزیکی است که در بدن رخ می‌دهد و یا چیزی که شما از کسی دیگر در یک رابطه می‌بینید. نشانه‌های عشق واقعی کمک می‌کند بتوانیم آنها را از یکدیگر تشخیص دهیم.
واکنش‌های فیزیکی افراد نسبت به عشق یک واکنش عصب‌شناختی است. وقتی به کسی دیگر علاقه‌مند و دلبسته می‌شویم مغز ما مواد شیمیایی مانند سروتونین، اکسی توسین، وازوپرسین، دوپامین و نوراپی نفرین را ترشح می‌کند. همه‌ی این مواد شیمیایی باعث می‌شوند به خیالات و افکار عاشقانه و احساسات فیزیکی بیندیشیم که به عشق ربط دارند.

سروتونین: این هورمون باعث افزایش فرح و شادی شما می‌شود. در واقع، اگر شما داروهایی مانند اکستازی مصرف کنید باعث افزایش زیاد سطح سروتونین می‌شود که البته مصرف آن خطرناک است. با این حال، اگر عاشق کسی شوید باز هم این اتفاق می‌افتد که روشی سالم‌تر برای افزایش شادیتان است.

اکسی توسین: این هورمون در طول معاشقه و رابطه جنسی آزاد می‌شود و به شما کمک می‌کند به شخصی دیگر وابسته شوید.

وازوپرسین: علاوه بر اکسی توسین، کارشناسان معتقدند این هورمون نیز باعث ایجاد احساس وابستگی و عشق به کسی دیگر می‌شود.

دوپامین: این هورمون مسئول میل و پاداش است یعنی وقتی شما کارهای عاشقانه مثل محبت، تماس فیزیکی، قرارهای عاشقانه و هر آنچه شما را شاد و خوشحال می‌کند انجام می‌دهید با احساس لذت بسیار زیاد پاداش خود را دریافت می‌کنید.

نوراپی نفرین: هنگامی که عاشق می‌شوید و یا برای انجام دقیق و خوب کارها استرس دارید این هورمون آزاد می‌شود. در واقع، هنگامی که عاشق هستید احساسات فیزیکی مانند عرق کردن کف دست یا تپش قلب را تجربه می‌کنید. هورمون‌ها رفتار ما را هنگام عاشق شدن تنظیم می‌کنند.

این برنامه آموزشی بر اساس روانشناسی اکت است.
جهت دیدن ویدیوهای بیشتر درباره روانشناسی اکت کانال یوتیوبی ما را بررسی کنید.

همچنین دوره روانشناسی اکت هر ساله در ایران توسط علی میرصادقی طی دوره  های یک روزه و یک ساله برگزار میگردد.
https://www.alimirsadeghi.com/-confer...
2 سال پیش در تاریخ 1401/09/02 منتشر شده است.
6,468 بـار بازدید شده
... بیشتر