ترشی مخلوط اصیل شیرازی
1.6 هزار بار بازدید -
4 سال پیش
-
بادمجان ..هویج ...گل کلم ..
بادمجان ..هویج ...گل کلم .. کرفس.. و هر چیز دیگه میشه استفاده کرد
اول اینکه بعضی از مواد مثل هویج و کرفس و لوبیا رو با سرکه باید یه سیم ثانیه ای جوشاند
و همچنین بادمجان را تا زمانی که وقتی اونو فشار بدین جای انگشت بمونه
ادویه جات گلپر گشنیز سیاه دونه زیره زرد چوبه و بذر شنبلیله
سیر و فلفل را باید کوبید و این ترشی رو دو روز بعد میشه خورد. و از سرکه سیب استفاده کنین واسه کم کردن وزن بسیار عالیست
4 سال پیش
در تاریخ 1399/07/17 منتشر شده
است.
1,650
بـار بازدید شده