طرز تهیه آبنبات شیری (قند ونبات خانگی)به روش ساده _ یکبار امتحان کنی پای ثابت قندون شما میشه

مزه چی
مزه چی
آبنبات شیری (قند و نبات خانگی) یکی از انواع آبنبات های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی درست می شوددرست کردن ای ...
آبنبات شیری (قند و نبات خانگی) یکی از انواع آبنبات های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی درست می شود
درست کردن این شیرینی کمی دشواره وباید غلظتشو به درستی به دست بیارید تا آبنبات های تردی داشته باشید در غیر این صورت نرم خواهد شد، ولی به قدری خوشمزه ست که اگر یکبار درست کنید پای ثابت قندون شما خواهد شد


مواد لازم برای تهیه آبنبات شیری (قند خانگی) :
شکر:۳و۱/۲پیمانه
شیر:۲پیمانه
آب سرد به همراه گلاب:۱/۲پیمانه
اندازه قالب:۲۶سانتی متر


زمان بندی بخش های مختلف ویدئو
00:00 شروع ویدئوی آموزش آبنبات شیری(قند خانگی)
00:16 قرار دادن کاغذ روغنی در قالب برای آبنبات شیری(قندخانگی)
00:34 مقدار شیر مورد نیاز برای تهیه آبنبات شیری(قندخانگی)
00:47 اضافه کردن شکر به شیر برای تهیه آبنبات شیری(قندخانگی)
00:58 اضافه کردن هل به آبنبات شیری(قندخانگی)
01:15 میزان حرارت اولیه برای تهیه آبنبات شیری(قندخانگی)
02:40 اضافه کردن آب خنک به آبنبات شیری(قندخانگی)
03:04 میزان غلیظ شدن آبنبات شیری(قندخانگی)
03:34 میزان هم زدن آبنبات شیری(قندخانگی) بعد از خاموش کردن حرارت
04:19 ریختن آبنبات شیری(قندخانگی) در قالب
04:51 زمان جدا کردن آبنبات شیری(قندخانگی) از قالب
05:34 خرد کردن آبنبات شیری(قند خانگی)

همه توضیحات ...