دو پیازه میگو💥 ته انداز میگو یه غذای بوشهری امتحان کنی عااااشق این غذای لذیذ میشی🔥👌
637 بار بازدید -
3 ماه پیش
-
دو پیازه یا دو پیازا
دو پیازه یا دو پیازا (Dopiaza) همانطور که از اسمش پیداست، با پیاز درست میشود. البته انتظار نداشته باشید فقط از دو عدد پیاز در دستور این غذا استفاده شود! برعکس، این غذا به پیاز فراوانی نیاز دارد و اسم آن ربطی به تعداد پیاز استفاده شده در این غذا ندارد. ایرانیها این غذا را به دو پیازه میشناسند، اما در فرهنگ آشپزی هندی و افغانی دو پیازا گفته میشود.
درباره اسم این غذا نیز گمانهزنیهایی کردهاند. بعضی از منابع گفتهاند اسم دو پیازه به دلیل اضافهکردن پیاز در دو مرحله است. بعضی دیگر نیز گفتهاند به دلیل دوبرابر بودن حجم پیاز نسبت به سیب زمینی یا گوشت است. البته در دستورهای ایرانی پیاز فقط در یک مرحله اضافه میشود و شاید بتوان گفت فرضیه دوم به حقیقت نزدیکتر باشد!
دو پیازه میگو یکی از غذاهای خوشمزه جنوبی می باشد که اصالت این غذا برای بوشهر است. این غذا طرز تهیه آسان و سریعی دارد و به راحتی تهیه می شود این غذای خوشمزه در کنار برنج سرو می شود. در دوپیازه میگو می توانید به دلخواه سیب زمینی سرخ شده بریزید و یا حذف کنید. همیشه پخت میگو به دلیل بوی زهم و لاستیکی شدن آن کار سختی بوده ولی مهم ترین نکته زمان پخت حداقل ۵ الی ۷ دقیقه برای میگو می باشد تا میگوی نرمی داشته باشید شما می توانید به دلخواه برای تهیه دوپیازه میگو از هر سایز میگویی استفاده کنید تا در کنار این غذای خوشمزه از خواص خوبش بهرمند شوید.
دوپیازه میگو از انواع غذاهای محلی مخصوص استان بوشهر است و اگر شما به پخت میگو در منزل علاقهمند هستید بهتر است این غذای خوشمزه را به کمک این روش نیز بپزید. در دستور پخت دوپیازه میگو از پیاز داغ و میگو و سیر و سیب زمینی و آبلیمو و رب گوجه فرنگی و سس تارتار و آب پیاز و سرکه و سس فلفل و زعفران آب کرده و نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و زنجیل استفاده میشود.
🛑مواد لازم برای ته انداز میگو
🌷آرد سه قاشق غذاخوری
🌷ادویه :(زردچوبه ، نمک ، ادویه مخلوطی، پودر سیر، پودر پیاز ، پاپریکا، فلفل قرمز تند ) هر کدام سه قاشق چایخوری
با هم مخلوط کنید و میگو داخلش بغلتونید و اگر آردی باقی اومد داخل یخچال نگه داری کنید برای دفعه بعد...
🌷میگو سیصد گرم
🌷 گشنیز صد گرم
🌷یه بوته سیر
🌷پیاز یه عدد
🌷دوتا قاشق تمر هندی
🌷ادویه هایی که به گشنیز میزنید شامل:
🌷(زردچوبه ، ادویه مخلوطی ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، پودر سیر)
هر سوالی داری حتما بپرس و نظرت رو بهم اعلام کن💞
درباره اسم این غذا نیز گمانهزنیهایی کردهاند. بعضی از منابع گفتهاند اسم دو پیازه به دلیل اضافهکردن پیاز در دو مرحله است. بعضی دیگر نیز گفتهاند به دلیل دوبرابر بودن حجم پیاز نسبت به سیب زمینی یا گوشت است. البته در دستورهای ایرانی پیاز فقط در یک مرحله اضافه میشود و شاید بتوان گفت فرضیه دوم به حقیقت نزدیکتر باشد!
دو پیازه میگو یکی از غذاهای خوشمزه جنوبی می باشد که اصالت این غذا برای بوشهر است. این غذا طرز تهیه آسان و سریعی دارد و به راحتی تهیه می شود این غذای خوشمزه در کنار برنج سرو می شود. در دوپیازه میگو می توانید به دلخواه سیب زمینی سرخ شده بریزید و یا حذف کنید. همیشه پخت میگو به دلیل بوی زهم و لاستیکی شدن آن کار سختی بوده ولی مهم ترین نکته زمان پخت حداقل ۵ الی ۷ دقیقه برای میگو می باشد تا میگوی نرمی داشته باشید شما می توانید به دلخواه برای تهیه دوپیازه میگو از هر سایز میگویی استفاده کنید تا در کنار این غذای خوشمزه از خواص خوبش بهرمند شوید.
دوپیازه میگو از انواع غذاهای محلی مخصوص استان بوشهر است و اگر شما به پخت میگو در منزل علاقهمند هستید بهتر است این غذای خوشمزه را به کمک این روش نیز بپزید. در دستور پخت دوپیازه میگو از پیاز داغ و میگو و سیر و سیب زمینی و آبلیمو و رب گوجه فرنگی و سس تارتار و آب پیاز و سرکه و سس فلفل و زعفران آب کرده و نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و زنجیل استفاده میشود.
🛑مواد لازم برای ته انداز میگو
🌷آرد سه قاشق غذاخوری
🌷ادویه :(زردچوبه ، نمک ، ادویه مخلوطی، پودر سیر، پودر پیاز ، پاپریکا، فلفل قرمز تند ) هر کدام سه قاشق چایخوری
با هم مخلوط کنید و میگو داخلش بغلتونید و اگر آردی باقی اومد داخل یخچال نگه داری کنید برای دفعه بعد...
🌷میگو سیصد گرم
🌷 گشنیز صد گرم
🌷یه بوته سیر
🌷پیاز یه عدد
🌷دوتا قاشق تمر هندی
🌷ادویه هایی که به گشنیز میزنید شامل:
🌷(زردچوبه ، ادویه مخلوطی ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، پودر سیر)
هر سوالی داری حتما بپرس و نظرت رو بهم اعلام کن💞
3 ماه پیش
در تاریخ 1403/04/08 منتشر شده
است.
637
بـار بازدید شده