باورت میشه فقط با یه خلال چوبی میتونی انواع طرح زبرا روی کیک بندازی

atefeh.ghanbarei
atefeh.ghanbarei
525 بار بازدید - 7 روز پیش - ✅ حتی اگه فر نداری
✅ حتی اگه فر نداری آخر ویدیو تمام ترفندهای کیک زبرا  بدون فر توضیح دادم و اینکه چجوری براحتی با چاقو میتونی طرح زبراخوشگل بندازی 😍

🔻به کانال آموزش آشپزی ایرانی من با آموزش انواع غذا های ساده و فوری و خوشمزه و انواع شیرینی و کیک و دسر خوش اومدید.
‎‏@atefeh.ghanbarei

‎دوستای عزیزم با سابسکرایب و لایک ، بهم دلگرمی و 🔻انگیزه میدین که هرروز بتونم ویدیوهای بهتری از آموزشهای آشپزی توی کانال قرار بدم مرسی که این ویدیو تماشا کردین
‎اگر هنوز سابسکرایب نکردی اینجا رو بزن👇

‎‏@atefeh.ghanbarei
‎_____ ___________‏
✅✅کیک زبرا
منظور از پیمانه همون لیوان دسته دار فرانسوی.
تخم مرغ  چهار عدد متوسط ( یا سه عدد درشت )
ارد دو و نیم پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
روغن  یک پیمانه.
شیر گرم یک پیمانه.
شکر  یک و نیم پیمانه ( من یک پیمانه سر پر زدم

نمک میوه یک قاشق مرباخوری ( اگر نمک میوه نداشتین دوباره یک ق چ سرخالی بکینگ پودر بریزین) .
پودر کاکائو یک ق  غ .
وانیل نوک ق چ .
.
✔ابتدا آرد و بکینگ پودر و نمک میوه را الک کنید.
✔شکر و تخم مرغ وانیل را خوب پنج دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه ( مهمه)
✔ اول شیر  را اضافه کنید بزنید و بعد هم روغن را
✔ارد الک شده کم کم  اضافه کرده و با لیسک یا دو دور همزن مخلوط کنید این مرحله زیاد هم نزنید تا کیک سفت نشه .
✔ حالا موادتون رو نصف کنید توی هر کدوم یه ملاقه بزارین.( البته من بیشترش رو کاکائویی کردم ) به یکی یک قاشق پودر کاکائو و به دیگری یک ق ارد اضافه کنید. برای اینکه غلظتشون مثل هم باشه.
✔ خب حالا اول از مایه ی کیک سفید رنگ یک ملاقه درست وسط قالب دایره ای بریزین .
✔دفعه ی بعد یک ملاقه از مایه ی کاکائویی یه ملاقه بردارین درست وسط دایره روی مایه سفیدرنگ بریزین .
همینطور به ترتیب اینقدر این کار رو ادامه بدین تا مواتون تموم بشه .
✔بعد با یه خلال چوبی یا چاقو خطوط ایجاد کنید . با نوک چاقو علامت + و بعد × هشت تا شعاع از مرکز دایره به سمت بیرون و بعد مابینشون برعکس باشه یعنی از بیرون به داخل .یک ساعت اول به هیچ عنوان در قابلمه را برندارین.
بعد از یک ساعت  وسط و چند نقطه کیک را با خلال چوبی تست کنید اگر تمیز دراومد کیک پخته. .میتونید  یک ربع هم برگردونید توی یه تابه که کاغذ روغنی داره تا بالای کیک هم تغییر رنگ بده در تابه رو نزارین فقط .( البته تابه نچسب کاغذ روغنی نمیخواد
.بعد قالب را روی سه پایه بزارین تا خنک بشه .
بعد از کناره ها را با چاقو ازاد کنید اگر توی قالب بود البته و بعد  از قالب دربیارین وقتی کیک خوب خنک شد برش بزنید.
این کیک را میتوان در فر با دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه هم گذاشت




.
#کیک#cake #education #آموزش_آشپزی #کیک_ساده #کیک_خانگی #کیک_کافی_شاپ #خوشمزه #yummy
7 روز پیش در تاریخ 1403/04/01 منتشر شده است.
525 بـار بازدید شده
... بیشتر