آموزش بلانچ کردن باقالی و برگ مو ، ترفند های آشپزی
12 هزار بار بازدید -
3 سال پیش
-
سلام خدمت دوستان خوبم😘بلانچ کردن
سلام خدمت دوستان خوبم😘
بلانچ کردن سبزیجات یا بطور کلی بلانچ (Blanching) در آشپزی یک روش یا تکنیک است که بوسیله آن میتوان سبزیجات و برخی مواد غذایی را با حفظ طعم و رنگ برای مدت طولانی (بیشتر از دو هفته) نگهداری کرد. این کار برای متوقف ساختن آنزیمهایی که موجب فساد و از دست رفتن طعم و رنگ – حتی در زمان فریز کردن میشوند – ضرورت خواهد داشت.
به زبان ساده بلانچ کردن روش یا تکنیکی در آشپزی است، که اکثر آشپزان حرفهای از آن برای حفظ طعم، رنگ و طراوات سبزیجات در طولانی مدت استفاده میکنند
زمان بلانچ کردن سبزیجات :
♦️ کلم برگ سفید / ۹۰ ثانیه / تکه تکه شود و هر برگ ۳ قسمت باشد
♦️ کلم برگ قرمز / ۱۰۰ ثانیه / تکه تکه شود و هر برگ ۲ تا ۳ قسمت شود
♦️ کلم فندقی / ۱۸۰ ثانیه / کلمها در سایز یکسان انتخاب و برگهای خارجی برداشته و تمیز شود
♦️ کلم بروکلی / ۱۸۰ ثانیه / سرهای فشرده و ساقههای نازک را میتوان کامل بلانچ کرد
♦️ کلم بروکلی درشت / ۲۴۰ ثانیه / سرهای بزرگ و ساقههای ضخیم زمان بیشتری نیاز دارد و بهتر است برش بخورند
♦️ نخود سبز و قارچ / ۶۰ ثانیه / نخود از لفاف خارج شود و شسته باشند و قارچ برشهای ورقهای بخورد.
♦️ لوبیا سبز / ۱۲۰ ثانیه / سر و دم آنها زده و به طول ۲ سانتی متر خرد شود
♦️ باقلا / ۱۲۰ ثانیه / باقلاهای جوان انتخاب و کامل شسته شود، میتواند با پوست باشد
♦️ ذرت و هویج / ۲۴۰ ثانیه / دانههای ذرت تمیز باشند. کاملا جدا و شسته شوند. هویج نگینی خرد شود.
♦️ بلال کامل / ۲۴۰ تا ۴۸۰ ثانیه / بلال ظریف ۲۴۰- متوسط ۳۶۰ و درشت ۴۸۰ ثانیه – تمیز و پاک شده و بدون ساقه
.
آموزش بلانچ کردن باقالی و برگ مو ، ترفند های آشپزی
.
.
دوست های خوشگلم ممنون میشم اگر از ویدیو خوشتون اومد ویدیو رو لایک کنید و نظراتتونو برام کامنت بزارید و اگر دوست دارید هر وقت ویدیو میزارم متوجه بشید رو لینک زیر بزنید 👇 و سابسکرایبم کنید ☺️ و بعد از زدن گزینه سابسکرایب زنگوله کنارشم بزنید و گزینه همه رو فعال کنید 😍 👇
@nargesghasemi
.
.
.
ویدیو هایی که پیشنهاد میکنم ببینید ؛
.
ولاگ یک روز در خونه قدیمی ، به یاد مادربزرگامون 👇
ولاگ یک روز در خونه قدیمی ، به یاد ما...
آموزش آش رشته خوشمزه به سبک مادربزرگ 👇
آموزش آشپزی ؛ این قسمت آموزش آش رشته ...
آموزش یه حلوا فوری و خوشمزه 👇
آموزش آشپزی ؛ این قسمت آموزش یه حلوا ...
آموزش دمی گوجه آسان و خوشمزه 👇
آموزش آشپزی ؛ این قسمت آموزش دمی گوجه...
فوت و فن های قیمه بادمجان مجلسی 👇
آموزش آشپزی ؛ این قسمت فوت و فن های ق...
.
________________________
آدرس پیج اینستگرام من :
Instagram: roozmaregi_narges
بلانچ کردن سبزیجات یا بطور کلی بلانچ (Blanching) در آشپزی یک روش یا تکنیک است که بوسیله آن میتوان سبزیجات و برخی مواد غذایی را با حفظ طعم و رنگ برای مدت طولانی (بیشتر از دو هفته) نگهداری کرد. این کار برای متوقف ساختن آنزیمهایی که موجب فساد و از دست رفتن طعم و رنگ – حتی در زمان فریز کردن میشوند – ضرورت خواهد داشت.
به زبان ساده بلانچ کردن روش یا تکنیکی در آشپزی است، که اکثر آشپزان حرفهای از آن برای حفظ طعم، رنگ و طراوات سبزیجات در طولانی مدت استفاده میکنند
زمان بلانچ کردن سبزیجات :
♦️ کلم برگ سفید / ۹۰ ثانیه / تکه تکه شود و هر برگ ۳ قسمت باشد
♦️ کلم برگ قرمز / ۱۰۰ ثانیه / تکه تکه شود و هر برگ ۲ تا ۳ قسمت شود
♦️ کلم فندقی / ۱۸۰ ثانیه / کلمها در سایز یکسان انتخاب و برگهای خارجی برداشته و تمیز شود
♦️ کلم بروکلی / ۱۸۰ ثانیه / سرهای فشرده و ساقههای نازک را میتوان کامل بلانچ کرد
♦️ کلم بروکلی درشت / ۲۴۰ ثانیه / سرهای بزرگ و ساقههای ضخیم زمان بیشتری نیاز دارد و بهتر است برش بخورند
♦️ نخود سبز و قارچ / ۶۰ ثانیه / نخود از لفاف خارج شود و شسته باشند و قارچ برشهای ورقهای بخورد.
♦️ لوبیا سبز / ۱۲۰ ثانیه / سر و دم آنها زده و به طول ۲ سانتی متر خرد شود
♦️ باقلا / ۱۲۰ ثانیه / باقلاهای جوان انتخاب و کامل شسته شود، میتواند با پوست باشد
♦️ ذرت و هویج / ۲۴۰ ثانیه / دانههای ذرت تمیز باشند. کاملا جدا و شسته شوند. هویج نگینی خرد شود.
♦️ بلال کامل / ۲۴۰ تا ۴۸۰ ثانیه / بلال ظریف ۲۴۰- متوسط ۳۶۰ و درشت ۴۸۰ ثانیه – تمیز و پاک شده و بدون ساقه
.
آموزش بلانچ کردن باقالی و برگ مو ، ترفند های آشپزی
.
.
دوست های خوشگلم ممنون میشم اگر از ویدیو خوشتون اومد ویدیو رو لایک کنید و نظراتتونو برام کامنت بزارید و اگر دوست دارید هر وقت ویدیو میزارم متوجه بشید رو لینک زیر بزنید 👇 و سابسکرایبم کنید ☺️ و بعد از زدن گزینه سابسکرایب زنگوله کنارشم بزنید و گزینه همه رو فعال کنید 😍 👇
@nargesghasemi
.
.
.
ویدیو هایی که پیشنهاد میکنم ببینید ؛
.
ولاگ یک روز در خونه قدیمی ، به یاد مادربزرگامون 👇
ولاگ یک روز در خونه قدیمی ، به یاد ما...
آموزش آش رشته خوشمزه به سبک مادربزرگ 👇
آموزش آشپزی ؛ این قسمت آموزش آش رشته ...
آموزش یه حلوا فوری و خوشمزه 👇
آموزش آشپزی ؛ این قسمت آموزش یه حلوا ...
آموزش دمی گوجه آسان و خوشمزه 👇
آموزش آشپزی ؛ این قسمت آموزش دمی گوجه...
فوت و فن های قیمه بادمجان مجلسی 👇
آموزش آشپزی ؛ این قسمت فوت و فن های ق...
.
________________________
آدرس پیج اینستگرام من :
Instagram: roozmaregi_narges
3 سال پیش
در تاریخ 1400/02/25 منتشر شده
است.
12,029
بـار بازدید شده