فتو چینی با سس ریحون الهام ایزدجو | Chinese photo with basil sauce Elham Ezadjoo
19 بار بازدید -
2 سال پیش
-
.فتو چینی به ایتالیایی به
.
فتو چینی به ایتالیایی به معنای روبان های کوچک نوعی پاستای ایتالیایی است که مردم روم بیشتر به خوردن آن علاقه مند هستند و یکی از غذا های پر طرفدار در دنیا به شمار می رود
مواد لازم:
فتو چینی یک بسته
ریحان به میزان دلخواه
شیر یک لیوان
بادام زمینی ۵۰ گرم
نمک
فلفل سیاه
لیمو تازه یک عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
سینه مرغ حبه ای خرد شده ۱۵۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
تره ۲قاشق غذاخوری
پنیر خامهای ۲۵گرم
سس آماده شده ریحان را به مخلوط مرغ و قارچ افزوده و سپس فتو چینی آب کش شده را اضافه کرده و مخلوط می کنیم و نیازی به دم کردن نمی باشد
پیشنهاد می کنیم ویدیو های زیر رو هم ببینید:
الهام هستم نیمچه آشپز در اینجا باهم غذا های مختلف را در کوتاه ترین زمان درست می کنیم و لذت می بریم به قول معروف که می گن غذا خوردن یکی از بزرگترین لذت های زندگیست
هر شب آموزش های آشپزی کوتاه شامل پیش غذا،غذای اصلی، دسرهای ساده و متنوع و انواع دمنوش را داریم اگه می خوای تو آشپزی در کوتاه ترین زمان حرفه ای بشیید و از غذاهای تکراری خسته شدید من را سابسکرایب کنید و زنگوله هم فعال کنید
👇👇
https://bit.ly/3sE8bFr
#Elham_Ezadjoo #الهام_ایزدجو #آموزش_آشپزی
فتو چینی به ایتالیایی به معنای روبان های کوچک نوعی پاستای ایتالیایی است که مردم روم بیشتر به خوردن آن علاقه مند هستند و یکی از غذا های پر طرفدار در دنیا به شمار می رود
مواد لازم:
فتو چینی یک بسته
ریحان به میزان دلخواه
شیر یک لیوان
بادام زمینی ۵۰ گرم
نمک
فلفل سیاه
لیمو تازه یک عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
سینه مرغ حبه ای خرد شده ۱۵۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
تره ۲قاشق غذاخوری
پنیر خامهای ۲۵گرم
سس آماده شده ریحان را به مخلوط مرغ و قارچ افزوده و سپس فتو چینی آب کش شده را اضافه کرده و مخلوط می کنیم و نیازی به دم کردن نمی باشد
پیشنهاد می کنیم ویدیو های زیر رو هم ببینید:
الهام هستم نیمچه آشپز در اینجا باهم غذا های مختلف را در کوتاه ترین زمان درست می کنیم و لذت می بریم به قول معروف که می گن غذا خوردن یکی از بزرگترین لذت های زندگیست
هر شب آموزش های آشپزی کوتاه شامل پیش غذا،غذای اصلی، دسرهای ساده و متنوع و انواع دمنوش را داریم اگه می خوای تو آشپزی در کوتاه ترین زمان حرفه ای بشیید و از غذاهای تکراری خسته شدید من را سابسکرایب کنید و زنگوله هم فعال کنید
👇👇
https://bit.ly/3sE8bFr
#Elham_Ezadjoo #الهام_ایزدجو #آموزش_آشپزی
2 سال پیش
در تاریخ 1401/01/02 منتشر شده
است.
19
بـار بازدید شده