کشک و بادمجان و بورانی بادمجان
1.3 هزار بار بازدید -
3 ساعت پیش
-
کشک بادمجان
بادمجان پای ثابت
کشک بادمجان
بادمجان پای ثابت بسیاری از غذاهای ایرانی است و در آشپزی ایرانی از بادمجان استفاده زیادی میشود. کشک هم محصولی کاملا ایرانی و بومی است که به غذا طعمی ترش و شور میدهد. بادمجان به شکلهای مختلف در غذاها استفاده میشود. در بعضی از غذاها از بادمجان کبابی استفاده میشود و بعضی از غذاها نیاز به بادمجان سرخ شده یا آبپز دارند. در تهیه کشک بادمجان، هم میتوان از بادمجان کبابی استفاده کرد هم از بادمجان سرخ شده. البته طعم اصلی کشک بادمجان به کبابی بودن بادمجانها است اما برای تهیه یک کشک بادمجان مجلسی، بهتر است از بادمجان سرخ شده استفاده کرد.
کشک بادمجان، هم یک وعده غذایی اصلی محسوب میشود هم پیش غذایی مناسب برای مهمانیها است. این غذا معمولا با نان خورده میشود. میتوان با قرار دادن این غذا بر روی نانهای برش خورده و زیبا، فینگر فودهایی خوشمزه برای مهمانیها تدارک دید.
بورانی بادمجان
همون طوری که هممون میدونیم شمالی ها به داشتن غذاهای خوشمزه شون معروف هستن. اصلا نمیشه پیش غذاها، چاشنی ها و غذاهای خوشمزه شمالی رو خورد و عاشقشون نشد.
بورانی بادمجان یا همان ماست و بادمجان یکی از خوشمزه ترین بورانی ها است و البته روش تهیه ساده ای دارد. ماست دارای طبع سرد است و بادمجان دارای طبع گرم و ترکیب این دو ماده می تواند طبع سرد و گرم هریک را تعدیل کند و به جز این با توجه به خواص بی شمار هر یک از دو ماده اصلی این پیش غذا، در صورت ترکیب شدن می تواند غذایی مقوی و در عین حال کم کالری باشد که پیشنهاد خوبی برای کسانی است که قصد داشتن رژیم لاغری دارند.
امیدوارم از این ویدیو لذت ببرید
متشکرم
مواد لازم
بادمجان
کشک مایع
پیاز
گردو
نعناع خشک
زردچوبه، نمک
امیدوارم که از این آموزش لذت ببرید.
3 ساعت پیش
در تاریخ 1403/07/08 منتشر شده
است.
1,354
بـار بازدید شده