❤️فرنچ تست سیب و دارچین👌مگه از فرنچ تست سیب و دارچین خوشمزه تر داریم🍎 #food #coffee #explore #shorts
412 بار بازدید -
3 هفته پیش
-
❤️دوست عزیزِ همراهِ آشپزی باعشق
❤️دوست عزیزِ همراهِ آشپزی باعشق ، نظرت راجع به فرنچ تست سیب و دارچین چیه ؟ تابحال امتحانش کردی؟
🍎فرنچ تست سیب و دارچین یکی از صبحانهها یا عصرانه های خوشمزه و محبوبه که ترکیب طعم شیرین و معطر سیب و دارچین اون رو بسیار دلپذیر میکنه. این نوع فرنچ تست بافت نرمی داره و معمولاً با یک لایه پودر قند و دارچین روی نان تست شده سرو میشه، که در کنار سیبهای کاراملی شده واقعاً لذیذ میشه.👌
اگر تاحالا امتحانش نکردی، پیشنهاد میکنم حتماً امتحان کنی! این صبحانه یا میان وعده به خصوص در فصلهای سرد سال مثل پاییز و زمستان خیلی دلچسبه. اگر دوست داری، میتونم برات یک دستور تهیه ساده هم بگم.
🍃در اینجا یک دستور پخت ساده و خوشمزه برای فرنچ تست سیب و دارچین رو برات مینویسم:
🍎 مواد لازم فرنچ تست سیب ودارچین:
- ۲ عدد سیب (ترجیحاً سیبهای شیرین )
- ۴ عدد تخم مرغ
- ۱ فنجان شیر
- ۱ قاشق چایخوری وانیل
- ۱ قاشق چایخوری دارچین
- ۲ قاشق غذاخوری شکر
- ۸ برش نان اسلایسی
- کره ۵۰ گرم برای سرخ کردن
- شکر پودر شده (اختیاری) برای تزئین
طرز تهیه:
1. *آمادهسازی سیبها:*
- سیبها رو پوست بکنید و به برشهای نازک تقسیم کنید.
- در یک ماهیتابه، کمی کره رو ذوب کنید و سیبها رو به ماهیتابه اضافه کنید.
- ۱ قاشق غذاخوری شکر و نصف قاشق چایخوری دارچین رو به سیبها اضافه کنید و تا زمانی که سیبها نرم و کاراملی بشن، روی حرارت متوسط بپزید. سپس ماهیتابه رو از روی حرارت بردارید.
2. *آمادهسازی مایع فرنچ تست:*
- در یک کاسه بزرگ، تخم مرغها رو بشکنید و خوب هم بزنید.
- شیر، وانیل، باقیمانده شکر و دارچین رو به تخم مرغها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
3. *آمادهسازی نانها:*
- برشهای نان رو در مایع فرنچ تست قرار بدید و هر دو طرفشون رو خوب به مایع آغشته کنید.
4. *پخت فرنچ تست:*
- در یک ماهیتابه بزرگ، کمی کره رو ذوب کنید.
- برشهای نان رو در ماهیتابه قرار بدید و هر دو طرفشون رو تا زمانی که طلایی و ترد بشن سرخ کنید. البته اینکارو بعدا هم میتونی انجام بدین.
5. *سرو کردن:*
- فرنچ تستهای گرم رو در بشقاب بگذارید و سیبهای کاراملی شده رو روی اونها بریزید.
- در صورت تمایل، میتونید کمی شکر پودر شده هم برای تزئین روی فرنچ تستها بپاشید.
نکات:
- میتونید از شربت افرا یا عسل هم برای سرو کنار فرنچ تست استفاده کنید.
- اگر دوست دارید میتونید مقداری گردو یا بادام خرد شده هم روی سیبها بریزید.
این دستور پخت ساده و لذیذ باعث میشه که صبحانهای فوقالعاده و خوشمزه داشته باشی. امیدوارم لذت ببری!
❤️دوست عزیز وهمراهِ ، آشپزی باعشق ، بامن همراه شو و از خوشمزگی ها و زیبایی های زندگی لذت ببر🍃⚘️🌿
شف نسرین❤️
تست فرانسوی
فرنچ تست سیب و دارچین
رول ژامبون
اسپرسو
عربیکا
لته
دونات
پیراشکی
پیراشکی گوشت
پیتزا
پیتزا پپرونی
پیتزامخلوط
لازانیا
هات داگ
پتزا سبزیجات
پیتزا مرغ و قارچ
استیک
رست بیف
شف حسین
جواد جوادی
نواب ابراهیمی
سانازمینایی
امیرفود
#shorts
#explore
#food
#coffee
🍎فرنچ تست سیب و دارچین یکی از صبحانهها یا عصرانه های خوشمزه و محبوبه که ترکیب طعم شیرین و معطر سیب و دارچین اون رو بسیار دلپذیر میکنه. این نوع فرنچ تست بافت نرمی داره و معمولاً با یک لایه پودر قند و دارچین روی نان تست شده سرو میشه، که در کنار سیبهای کاراملی شده واقعاً لذیذ میشه.👌
اگر تاحالا امتحانش نکردی، پیشنهاد میکنم حتماً امتحان کنی! این صبحانه یا میان وعده به خصوص در فصلهای سرد سال مثل پاییز و زمستان خیلی دلچسبه. اگر دوست داری، میتونم برات یک دستور تهیه ساده هم بگم.
🍃در اینجا یک دستور پخت ساده و خوشمزه برای فرنچ تست سیب و دارچین رو برات مینویسم:
🍎 مواد لازم فرنچ تست سیب ودارچین:
- ۲ عدد سیب (ترجیحاً سیبهای شیرین )
- ۴ عدد تخم مرغ
- ۱ فنجان شیر
- ۱ قاشق چایخوری وانیل
- ۱ قاشق چایخوری دارچین
- ۲ قاشق غذاخوری شکر
- ۸ برش نان اسلایسی
- کره ۵۰ گرم برای سرخ کردن
- شکر پودر شده (اختیاری) برای تزئین
طرز تهیه:
1. *آمادهسازی سیبها:*
- سیبها رو پوست بکنید و به برشهای نازک تقسیم کنید.
- در یک ماهیتابه، کمی کره رو ذوب کنید و سیبها رو به ماهیتابه اضافه کنید.
- ۱ قاشق غذاخوری شکر و نصف قاشق چایخوری دارچین رو به سیبها اضافه کنید و تا زمانی که سیبها نرم و کاراملی بشن، روی حرارت متوسط بپزید. سپس ماهیتابه رو از روی حرارت بردارید.
2. *آمادهسازی مایع فرنچ تست:*
- در یک کاسه بزرگ، تخم مرغها رو بشکنید و خوب هم بزنید.
- شیر، وانیل، باقیمانده شکر و دارچین رو به تخم مرغها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
3. *آمادهسازی نانها:*
- برشهای نان رو در مایع فرنچ تست قرار بدید و هر دو طرفشون رو خوب به مایع آغشته کنید.
4. *پخت فرنچ تست:*
- در یک ماهیتابه بزرگ، کمی کره رو ذوب کنید.
- برشهای نان رو در ماهیتابه قرار بدید و هر دو طرفشون رو تا زمانی که طلایی و ترد بشن سرخ کنید. البته اینکارو بعدا هم میتونی انجام بدین.
5. *سرو کردن:*
- فرنچ تستهای گرم رو در بشقاب بگذارید و سیبهای کاراملی شده رو روی اونها بریزید.
- در صورت تمایل، میتونید کمی شکر پودر شده هم برای تزئین روی فرنچ تستها بپاشید.
نکات:
- میتونید از شربت افرا یا عسل هم برای سرو کنار فرنچ تست استفاده کنید.
- اگر دوست دارید میتونید مقداری گردو یا بادام خرد شده هم روی سیبها بریزید.
این دستور پخت ساده و لذیذ باعث میشه که صبحانهای فوقالعاده و خوشمزه داشته باشی. امیدوارم لذت ببری!
❤️دوست عزیز وهمراهِ ، آشپزی باعشق ، بامن همراه شو و از خوشمزگی ها و زیبایی های زندگی لذت ببر🍃⚘️🌿
شف نسرین❤️
تست فرانسوی
فرنچ تست سیب و دارچین
رول ژامبون
اسپرسو
عربیکا
لته
دونات
پیراشکی
پیراشکی گوشت
پیتزا
پیتزا پپرونی
پیتزامخلوط
لازانیا
هات داگ
پتزا سبزیجات
پیتزا مرغ و قارچ
استیک
رست بیف
شف حسین
جواد جوادی
نواب ابراهیمی
سانازمینایی
امیرفود
#shorts
#explore
#food
#coffee
3 هفته پیش
در تاریخ 1403/04/05 منتشر شده
است.
412
بـار بازدید شده