ضریب تبدیل در پرورش مرغ گوشتی، نحوه محاسبه آن و عوامل موثر بر ضریب تبدیل

Dr Abdollahi
Dr Abdollahi
6.5 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - ضریب تبدیل در مرغ گوشتی
ضریب تبدیل در مرغ گوشتی از تقسیم مقدار کل دان مصرفی بر مقدار کل گوشت زنده قابل کشتار بدست می آید که در این ویدئو به بررسی دقیق این آیتم مهم در پرورش مرغ گوشتی پرداختیم
فهرست بخش های مختلف ویدئو #ضریب_تبدیل در زیر آورده شده که با کلیک روی تایم هر بخش میتوانید همان قسمت رو مشاهده کنید
#FCR #GFR #مرغ_گوشتی

00:00   مقدمه
00:45   هزینه های پرورش در مرغ گوشتی
01:45   تعریف ضریب تبدیل
02:24   نحوه محاسبه ضریب تبدیل
03:52   تعریف راندمان تبدیل خوراک
04:51   تاریخچه ضرایب تبدیل در دنیا
05:36   ضریب تبدیل 1 در سال 2025
06:45   رابطه ضریب تبدیل با کیفیت گوشت تولیدی
07:34   ضریب تبدیل در ایران
08:13   مزیت کاهش ضریب تبدیل  
08:59   اهمیت وزن گیری و توزین مرغ
09:44   عوامل موثر بر ضریب تبدیل
09:48   رعایت بهداشت و امنیت زیستی
10:48   کیفیت جوجه
11:17   هفته اول پرورش
11:52   تغذیه زودهنگام
12:17   سلامت دستگاه گوارش و تنفس
12:53   کیفیت دان
13:46   کیفیت آب
14:22   تراکم در هر متر مربع
15:16   دمای سالن
16:11   مدیریت دانخوری و آبخوری
16:37   نور و برنامه خاموشی
17:48   تهویه
18:53   افزودنی های موثر بر ضریب تبدیل
19:15   ممنوعیت خوراک قبل از کشتار
19:59   تنش های صوتی
20:16   مبحث پایانی ویدئو

دکتر محمد مهدی عبدالهی-دامپزشک-فعالیت تخصصی در زمینه بهداشت و بیماری های مرغ گوشتی

:آدرس شبکه های اجتماعی ما
 یوتوب / اینستاگرام / آپارات / تلگرام
Instagram: Dr_m.abdollahi
https://www.aparat.com/Dr_M.Abdollahi
https://t.me/dr_m_abdollahi
@drabdollahi

لطفا مارو از نظرات ارزشمندتون محروم نفرمایید
4 سال پیش در تاریخ 1399/08/15 منتشر شده است.
6,532 بـار بازدید شده
... بیشتر