طرز تهیه کلم پلوی شیرازی اصیل و سنتی

Behnam rostami
Behnam rostami
339 بار بازدید - 3 سال پیش - کلم پلوی شیرازی رو کمتر
کلم پلوی شیرازی رو کمتر کسی هست که نشناسه، ولی طرز درست کردنش توی هرجای ایران متفاوته! بعضیا با برگ کلم درستش میکنن و بعضیا با کلم قمری. ولی من امروز کلم پلوی اصیل شیرازی رو بهتون آموزش دادم😍
چند تا نکته در رابطه با این غذای سنتی و اصیل ایرانی وجود داره که الان بهتون میگم:
یک اینکه حتما کنارش سالاد شیرازی داشته باشین که لذت خوردن غذای شیرازی به سالاد شیرازی کنارشه.
دوم اینکه گوشت قلقلی ها رو تا جایی که میتونین ریز درست کنین، من به خاطر جلوه ی بیشتر توی عکس و فیلم کمی بزرگتر از حد معمول درستش کردم.
سوم اینکه همونطور که همیشه گفتم برای آبکش کردن برنج همیشه برنج رو کمی خام تر بردارین تا موقع دم کشیدن شفته نشه.
حالا شما کلم پلو رو با برگ کلم سفید درست میکنین یا با کلم قمری؟
مقدار مواد لازم برای پنج الی شش نفر:
برنج: چهار پیمانه
کلم قمری: یک کیلو گرم
گوشت چرخکرده: 400 گرم
پیاز: یک عدد
سبزی شامل: شوید و ریحان و ترخون و تره: نیم کیلو
آرد نخودچی: یک قاشق غذاخوری
آبغوره: یک استکان
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه.
امیدوارم از دیدن این آموزش لذت ببرید و درستش کنید و شما هم خیلی دوستش داشته باشین❤️
برای حمایت از من و دیدن آموزش های بیشتر میتونین صفحه م رو سابسکرایب کنین تا علاوه بر کلم پلوی شیرازی یه عالمه غذاهای سنتی و اصیل ایرانی رو یاد بگیرید.
3 سال پیش در تاریخ 1400/09/29 منتشر شده است.
339 بـار بازدید شده
... بیشتر