بهترین روش سریع و خوشرنگ سرخ شدن بادمجون و جذب کمترین روغن

chef marzieh nejati
chef marzieh nejati
237 بار بازدید - 4 ماه پیش - لطفا با لایک و سابسکرایب
لطفا با لایک و سابسکرایب حمایت کنید🙏🙏🙏💖💖💖 دوست من سلام به کانال من خوش آمدید🥰🥰🥰امروزه بیشتر بیماریها از مصرف زیاد روغن های صنعتی و غذاهای چرب هست و اکثر افراد دنبال رسپی غذاهای بدون روغن و کم روغن هستن، دراین ویدیو من یک روش خیلی جالب و عالی رو به شما معرفی میکنم که مطمئنم از این به بعد همه بادمجونهارو با این روش سرخ میکنید. بریم با هم بادمجونها رو آماده و سرخ کنیم: https://www.seevid.ir/fa/w/bRQXaq43ngI شروع مراحل سرخ کردن بادمجان https://www.seevid.ir/fa/w/bRQXaq43ngI گرفتن تلخی بادمجان https://www.seevid.ir/fa/w/bRQXaq43ngI رومال کردن بادمجان برای سریع و خوشرنگ سرخ شدن بادمجان https://www.seevid.ir/fa/w/bRQXaq43ngI سرخ کردن بادمجان https://www.seevid.ir/fa/w/bRQXaq43ngI آماده شدن بادمجانهای سرخ شده --------------------------------------------------- #بادمجان #سرخکردن_بادمجان #مهارتهای_آشپزی #غذا #cooking #food #iranianfood #recipe
4 ماه پیش در تاریخ 1403/03/17 منتشر شده است.
237 بـار بازدید شده
... بیشتر