طرز تهیه کلوچه گردویی(نادری،لاهیجان)،به روش کاملا بازاری،با یک مغزی مخصوص،فقط کافیه یکبار تست کنی

Elichef
Elichef
24.6 هزار بار بازدید - 4 هفته پیش - آموزش کلوچه گردویی لاهیجان به
آموزش کلوچه گردویی لاهیجان به همراه نکات و جزئیات

پیشنهاد میکنم در اولین فرصت امتحانش کن  و با لایک♥️ و با کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایت کن❤️
-------------------------------------------------------------------------------
00:00مقدمه
00:29آماده سازی خمیر کلوچه
04:39آماده سازی کرم
06:37آماده سازی مغزی
09:40شکل دادن کلوچه
12:32پخت کلوچه ها
13:54نگهداری کلوچه ها
--------------------------------------------------------------------------
طرز تهیه کلوچه فومن به سبک بازاری:

طرز تهیه کلوچه فومن کارگاهی اصلی ترین...
-----------------------------------------------------------------------
طرز تهیه شیرینی دانمارکی بدون لایی رفتن:

آموزش شیرینی دانمارکی بدون لایی رفتن،...
--------------------------------------------------------------------
طرز تهیه شیرینی دانمارکی به سبک قنادی:

طرز تهیه شیرینی دانمارکی به سبک قنادی...
---------------------------------------------------------------------
کامل ترین آموزش شیرینی مشهدی:

طرز تهیه شیرینی مشهدی یا آلمانی،کامل ...
-------------------------------------------------------------
طرز تهیه کیک شربتی زعفرانی:

طرز تهیه کیک شربتی زعفرانی،به همراه آ...
-------------------------------------------------
طرز تهیه شیرینی مشهدی یا آلمانی به سبک قنادی:

آموزش شیرینی مشهدی یا شیرینی مربایی ب...
-----------------------------------------
طرز تهیه رولت خامه ای شکلاتی قنادی:

طرز تهیه رولت خامه ای شکلاتی قنادی،رس...
------------------------------------
طرز تهیه رولت تیتابی شکلاتی:

طرز تهیه رولت تیتابی شکلاتی قنادی،رسپ...
-------------------------------------
طرز تهیه رولت خامه ای قنادی:

طرز تهیه رولت خامه ای قنادی،ابتکارخود...
----------------------------------------

🍴مواد لازم🍴

تخم مرغ:۴ عدد

پودر قند یا پودر شکر:۱۷۵ گرم

وانیل: یک قاشق چایخوری

روغن مایع:۱۲۰ گرم

شیر خشک قنادی:۶۰ گرم

بیکینگ پودر:۱۲ گرم

آرد سقید قنادی:۵۰۰ گرم

❌❌ مواد کرم:

آب:۲۰۰ گرم

شکر:۱۰۰ گرم

آرد سفید قنادی:۵۰ گرم

❌❌مواد مغزی:

پودر گردو:۵۰ گرم

پودر دارچین: یک قاشق غذاخوری

شکر:۳۵ گرم

آرد سفید قنادی:۳۰ گرم

جوز هندی: نوک قاشق

روغن مایع:۲۰ گرم


❌❌ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند❌❌

سعی کردم توضیحات کامل و نکته به نکته توی فیلم براتون گفته باشم بازم اگر سوالی داشتی همینجا کامنت کن شاید سوال شما سوال دوستان هم باشه حتما جواب میدم.🌺

---------------------------------------------------------
دیگر صفحه اجتماعی:
Instagram: eli.dey
---------------------------------------------------------
من رو سابسکرایب کن:
elichef
---------------------------------------------------------
مثل همیشه منو همراهی کن با لایک و کامنت انگیزه و انرژی بهم بده برای آموزش های جدید ، کاربردی و اصل کارگاهی🌺🌺
4 هفته پیش در تاریخ 1403/05/23 منتشر شده است.
24,658 بـار بازدید شده
... بیشتر