How to make neapolitan pizza dough - کاملترین آموزش خمیر پیتزا با مسترفود

MrFoodx
MrFoodx
956 بار بازدید - 4 سال پیش - آموزش پیتزا اسفناج و قارچ
آموزش پیتزا اسفناج و قارچ به همراه تمام نکان تهیه خمیر پیتزا ، سس پیتزا و تاپینگ پیتزا . آموزش خمیر پیتزا نیپولیتن به همرا سس مارینارا و پیتزا اسفناج و قارچ . مواد لازم خمیر : (برای دو عدد خمیر ۲۵۰ گرمی ) آرد بربری ۱۰۰ گرم کمی از یک پیمانه کمتر ارد نان فانتزی ۲۰۰ گرم یا ۲ پیمانه که ۳ ق.غ ارد بر میدارین. آب ۲۰۰ میلی لیتر یا ۱ پیمانه نمک ۹ گرم یا ۱ ق.چ سر پر شکر ½ ق.چ ۲.۵ گرم مخمر ½ ق.چ یا ۱.۲ گرم . نکته برای تعداد بیشتر خمیر پیتزا از فرمول زیر استفاده کنید . آرد ۱۰۰ درصد آب ۶۵ درصد نمک ۳ درصد مخمر ۰.۴ درصد شکر ۰.۲ درصد . اگه نخواستین از این ترکیب استفاده کنید ۳۰۰ گرم ارد همه منظوره استفاده کنید . . سس مارینارا : پوره گوجه ۲ پیمانه پیاز متوسط ۱ عدد یا پودر پیاز ۱ ق.چ رب پاپریکا ۱ ق.چ یا پودر پاپریکا ۱ ق.چ فلفل سیاه و نمک هر کدام ⅓ ق.چ سیر خرد شده ½ ق.چ اویشن یا اورگانو یا ریحان خشک ⅓ ق.چ . تاپینگ پیتزا : قارچ ۱۵۰ گرم کره ۲۰ گرم نمک مقداری . اسفناج ۱ بسته ۳۰۰ گرم سیر خرد شده ⅓ ق.چ روغن کمی پنیر پیتزای تازه ۱ بسته کوچک . . مدت زمان پخت ۵ دقیقه در دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد . حتما فر و در همین دما ۱۰ دقیقه قبل از پخت گرم کنید . مدت زمان استراحت مخمر در اب ولرم ۱۰ دقیقه . مدت زمان استراحت اولیه خمیر ماکسیمم ۱ ساعت . مدت زمان استراحت خمیر در مرحله بعد از چونه گیری ۲ تا ۴ ساعت در دمای اشپزخانه و ۴ تا ۲۴ ساعت در یخچال اگر خواستین برای فردا بپزین . که هر چی بیشتر استراحت کنه خمیر با کیفیت تری خواهین داشت . . . #خمیر_پیتزا #آموزش_آشپزی #پیتزا #فست_فود #سس_مارینارا #سس_گوجه #خوشمزه #آشپزی_ایتالیایی #پیتزا_ناپولی #mrfoodx #mrfoodx_پیتزا #neapolitan #pizza
4 سال پیش در تاریخ 1399/11/05 منتشر شده است.
956 بـار بازدید شده
... بیشتر