طرز تهیه خجور یا روغن جوشی خوشمزه که در دهن بیندازید آب میشود ، راز خجور نرم و ماندگار |Khajoor😋🤤
56.2 هزار بار بازدید -
3 سال پیش
-
مواد لازم
آرد ۴۰۰ گرام
مواد لازم
آرد ۴۰۰ گرام
بوره ۱۵۰ کرام
شیر ۱۰۰ ملی لیتر
روغن ۹۰ ملی لیتر
تخم سه دانه
بیکنگ پودر ۳۰ گرام
وانیلا ۱۰ گرام
پودر هیل یک قاشق چای خوری
خمیر مایه یک قاشق غذا خوری
3 سال پیش
در تاریخ 1400/12/21 منتشر شده
است.
56,218
بـار بازدید شده