فقط با دو قلم باقلوای پسته استانبول ترکیه درست کن 🧇

آشپزی آسان با مهتاب
آشپزی آسان با مهتاب
91 بار بازدید - 4 ماه پیش - 🧇باقلوا یکی از شیرینی‌های محبوب
🧇باقلوا یکی از شیرینی‌های محبوب در ایران و کشورهای خاورمیانه است. این شیرینی با لایه‌های خمیر و آجیل‌های خردشده تهیه می‌شود و با شربت شیرین روی آن سرو می‌شود. در ایران، باقلوا در مناطق مختلف با طعم‌های متنوعی مثل گردو، پسته، بادام ، فندق و نارگیل تهیه می‌شود. همچنین شکل‌های مختلفی از باقلوا مانند لوزی، مربع و رولی نیز وجود دارد. در جهان نیز انواع مختلف باقلوا وجود دارد: باقلوای استانبولی: یکی از محبوب‌ترین دسرها در کشور ترکیه است. این باقلوا با لایه‌های خمیر فیلو و آجیل‌هایی مثل گردو و پسته تهیه می‌شود. باقلوای عربی: در کشورهای عربی نیز باقلواهای خوشمزه‌ای وجود دارد. برخی از آن‌ها از رشته شعریه تهیه می‌شوند. باقلوای یونانی: باقلواهای یونانی با ۳۳ لایه خمیر درست می‌شود و به سن و سال حضرت مسیح اشاره دارد. در ایران، می‌توانید باقلوا را در قزوین، کاشان، یزد، گیلان، تبریز و سردرود پیدا کنید. اگر دوست دارید در خانه باقلوا تهیه کنید، می‌توانید از خمیر یوفکا استفاده کنید که آسان‌تر است. باقلوا یک شیرینی لذیذ و محبوب است که در مهمانی‌ها و جشن‌ها می‌توانید سرو کنید. 😊👌 👩‍🍳با سلام خدمت شما عزیزان همراه٠ امروز در کنار شما هستم با طرز تهیه باقلوای پسته به سبک ترکیه. به خاطر الگوریتم یوتیوب امیدوارم تا انتهای ویدئو در کنار هم باشیم٠ 🙏از حمایت و پشتیبانی شما عزیزان سپاسگزارم٠💖 🎈مواد لازم: 💥خمیر باقلوا آماده (فیلو): یک بسته (حدود ۶۰۰ گرم) 💥پسته کوبیده شده: ۲۲۵ گرم 💥کره: ۱۵۰ گرم 💥پودر قند: ۵۰ گرم 💥شکر: ۱ لیوان 💥پودر دارچین: ۱/۲ ق چای‌خوری 💥پودر هل: ۱/۲ ق چای‌خوری 💥آب: ۳/۴ پیمانه 💥گلاب: ۱/۴ لیوان 💥زعفران: ۲ ق غذاخوری 💥🍋جوهر لیمو: نوک ق چای‌خوری طرز تهیه: تهیه شهد باقلوا: در قابلمه، شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا دانه‌های شکر ذوب شوند. پس از غلیظ شدن، گلاب، زعفران و جوهر لیمو را اضافه کنید و برای ۴ دقیقه دیگر روی حرارت بگذارید تا بماند. از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود. تهیه مواد میانی باقلوا: پسته را درشت آسیاب کنید و با پودر قند، هل و دارچین مخلوط کنید. آماده‌سازی خمیر باقلوا: خمیر باقلوا آماده را از شب قبل از یخچال بیرون بگذارید تا یخ‌زدایی شود. در روز پخت نیز خمیر را در خارج یخچال قرار دهید تا هم دمای محیط شود. آماده‌سازی لایه‌های باقلوا: قالبی را با کره چرب کنید و باقلواها را در آن قرار دهید. کره را روی حرارت ملایم یا روی بخار کتری ذوب شد کنید. لایه‌های خمیر را با کره چرب کنید . با ۵ الی ۱۰ لایه٠ سپس یک لایه مواد میانی که همان پسته و پودر هل و دارچین و پودر قند هست را روی لایه آخر بریزید٠ چند لایه‌ دیگر از خمیر را روی هم بیاورید و با کره چرب کنید. پخت باقلوا: در فر گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتی چطور می‌توانم باقلوا در خانه تهیه کنم؟ باقلوای گردو و پسته را برای من تصور کن. باقلوای عربی دارید؟ آموزش ترفندهای آشپزی آموزش آشپزی حرفه ای آموزش آشپزی آموزش آشپزی ایرانی غذای خوشمزه ایرانی آشپزی آسان آشپزی ایرانی آشپزی ایرانی جدید آشپزی افغانی آشپزی آسیایی 00:00 معرفی 00:06 اینترو 00:09 روش تهیه شهد باقلوا 00:43 آماده کردن مواد میانی باقلوا 01:09 ذوب کردن کره 01:24 آماده کردن خمیر 01:37 پیچیدن باقلوا 03:27 پخت باقلوا 03:52 اضافه کردن و برش زدن باقلوا 04:10 آماده مصرف شدن باقلوا ✅instagram.com/benush_laghar_sho?igshid=YmMyMTA2M2Y…instagram.com/asaldamavand7?igshid=YmMyMTA2M2Y=instagram.com/azin_food?igshid=YmMyMTA2M2Y= 🍖هنگام رسیدن میهمان سرزده،اصلا نگران نباشید و کافیه به لینک زیر سر بزنید:    / @user-fb2zn9om2c   🍜سوپ ورمیشل:    • سوپ ورمیشل با سبزیجات: غذایی مقوی و خ...   🍲طرز تهیه خورش گوجه سبز:    • طرز تهیه خورش گوجه سبز و نکاتی در مور...   🍛چلوکباب کوبیده و تکنیک نرمی و خوشمزگی آن:    • چلو کباب کوبیده اصیل ایرانی | تکنیک ن...   🍲خورش قیمه پرسی:    • خورش قیمه طعم‌های گذشته در آشپزخانه م...   🫒 لوبیا رو اول بلانچ کن بعد خوراک بپز:    • فصل لوبیا سبزه پس اول لوبیا رو بلانچ ...   📕پلی لیست حلواها: youtube.com/playlist/PLVmTtjqYZY4rC_eW78ljzReyYYJd… 📕پلی لیست حلواها: youtube.com/playlist/PLVmTtjqYZY4q91GTGq8GPL_FCMH8… 📕پلی لیست ترفندهای آشپزی: youtube.com/playlist/PLVmTtjqYZY4omWStvAlfNUavfGqR… 📕پلی لیست فست فود ها و فینگر فود ها: youtube.com/playlist/PLVmTtjqYZY4rkjWIUCJbsl3ZgeW6… 📕پلی لیست دسرها: youtube.com/playlist/PLVmTtjqYZY4rC_eW78ljzReyYYJd… #باقلوای_ترکیه #باقلوا_ترکیه_خوشمزه #باقلوا_پسته #باقلوای_استانبولی آشپزی مدرن ایرانی آشپزی اصیل ایرانی آشپزی آسان و متنوع غذای اصیل ایرانی غذای خوشمزه آشپزی حرفه
4 ماه پیش در تاریخ 1403/02/27 منتشر شده است.
91 بـار بازدید شده
... بیشتر