آموزش کباب برگ رستورانی با کوک علیرضا | کباب برگ تبریزی به 2 روش خونگی و رستورانی

cookalireza
cookalireza
1.1 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - بعد از دوسال کباب برگ
بعد از دوسال کباب برگ زدم !
...
مواد لازم :( برای 4 سیخ کباب )
آب 2 عددپیاز
کمی آب
نمک 1 ق غذاخوری
فلفل سیاه یک سوم ق غذاخوری
زعفران 1 استکان
..
..
..
برای سس:
کره 50 گرم
لیمو ترش نصف عدد
زعفران 2 ق غذاخوری
فلفل سیاه
..
..
با این روش گوشت مثل کره تو دهن آب میشه ! حتما امتحان کنید .
..
مهارت سیخ زدن و تخته کاری کباب برگ فقط با تمرین بدست میاد ! پس تا میتونید تمرین کنید تا لم ش دستتون بیاد !
..
امیدوارم روزی برسه که همه ی هموطنامون بتونن به راحتی گوشت تهیه کنن...
..
ممنونم از حمایت هاتون ❤️ لاو یو گایز
2 سال پیش در تاریخ 1401/03/04 منتشر شده است.
1,167 بـار بازدید شده
... بیشتر