طرز تهیه چای به / خشک کردن و تفت دادن چای به / خواص دمنوش چای به

آشپزی با مادر جون لیلا
آشپزی با مادر جون لیلا
560 بار بازدید - 6 ماه پیش - به یک میوه پر خاصیت
به یک میوه پر خاصیت و مقوی
ما طرز خشک کردن و تفت دادن و همچنین طرز دم کردن این میوه پر خاصیت رو به شما عزیزان آموزش دادیم.
خواص میوه :
تقویت کننده قلب /آرامش بخش / تقویت کننده اعصاب / و جایگزین مناسب برای برای افرادی که مشکل کبدی دارن و نمی توانن چای سیاه بنوشن / مناسب برای افرادی که مشکلات معده دارن/ این چای مناسب زنان باردار هم میباشد / هضم کننده غذا و یک چای مناسب برای افراد دیابتی....
6 ماه پیش در تاریخ 1402/10/12 منتشر شده است.
560 بـار بازدید شده
... بیشتر