آموزش دال عدس خوشمزه آشپزی آسان و سریع آشپزخانه لاله

163 بار بازدید - 4 سال پیش - دال عدس و طرز تهیه
دال عدس و طرز تهیه “دال عدس” غذای سنتی جنوبی ها
“دال عدس” غذای محلی و سنتی جنوبی ها می باشد که معمولا آن را تند درست می کنند و به عنوان یک پیش غذای مقوی سرو می شود.
دال عدس دانه‌هایی کوچک‌تر از عدس معمولی دارد که به رنگ قرمز هستند. طعم آن طعمی شبیه به گوجه فرنگی است.

یکی از مهمترین خواص این گیاه تقویت دستگاه گوارش است. دال عدس به عملکرد بهتر روده و معده کمک کرده و سبب تحریک اشتها نیز می‌شود. به علاوه باعث بهبود جریان خون شده و از لخته شدن خون پیشگیری می‌کند.

دال عدس در درمان درد‌های مفاصل و استخوان‌ها مؤثر است. سالمندان و افرادی که دچار مشکل آرتروز هستند بهتر است از دال عدس به عنوان یک خوراکی دارویی برای درمان استفاده کنند
آموزش قرمه سبزی آشپزی آسان و سریع آشپ...

اینجا یه آشپزخانه هست که شامل آموزشهای آشپزی می باشد

   
#laleh_kitchen
شبکه های اجتماعی من
Instagram: cooklaleh      
Twitter: lalehzare1
https://t.me/ashpazi_laleh_kitchen
4 سال پیش در تاریخ 1399/06/02 منتشر شده است.
163 بـار بازدید شده
... بیشتر