Shalgham Batha/ Bata / Shaljam/ Turnipشلغم بته
992 بار بازدید -
8 ساعت پیش
-
شلغم بته Shalgham Batha
اين
شلغم بته Shalgham Batha
اين غذا معمولا در زمستان خورده ميشود
Ingredients مواد لازم
گوشت يك كيلو meat 1 kg
Turnip/ Swede 1 kg يك كيلو گرام شلغم
I prefer swede rather then turnip for me it’s taste better than turnip
اين شلغم كمى ديرتر نرم ميشود نسبت به شلغم افغانى من مزه اين شلغم را ترجيع ميدهم شما ميتوانيد از شلغم كه خوش داريد استفاده كنيد.
پياز يك عدد 1 Onion
سير سه دندانه رنده شده garlic 3 cloves
نمك يك ق salt 1 tsp or to taste
Turmeric 1 tsp زرچوبه يك ق چ
گشنيز يك ق چ coriander 1 tsp
مصاله پلو يك ق Palao masala 1 tsp
زنجبيل ١ ق چ 1 ttsp ginger
بوره سه ق نانخورى sugar 3 tbsp
Tomato paste 1 tbsp رب بانجان رومى يك ق ن
روغن كمتر ازنيم پياله oil less than half cup
اب سه پياله يا بيشتر water 3 cups or more
Chillies 3 مرچ تازه سه الى چار عدد
Sweat chillies to taste optional مرچ كه تند نيست مطابق ميل تان
طرز تهيه: Method
پياز را توته و سير را رنده كنيد
شلغم را پوست و توته كنيد
گوشت ، نمك ، پياز ، سير و دو پياله اب را يكجا نموده براى ١٤ دقيقه بخار بدهيد كمى نرم شد شلغم و مصاله ها و مرچ را علاوه و براى ده دقيقه يابيشتر بخار بدهيد .
اب ضرورت داشت يك پياله علاوه كنيد.
بعد ازينكه شلغم نرم شد رب ، بوره و روغن و مرچ ها را علاوه كنيد.
بگزاريد سرخ شود و سر روغن بيايد .
Peel and chop the onions. Grate the garlic.
Cut the swede and wash.
Add 2 cups of water, meat , garlic and salt into a pressure cooker, cook for 14 minuets
Sprinkle masalas and add turnips (swede)
Mix it and pour 1 cup water, cook for 10 minuets or more.
Add tomato paste, sugar oil,and water.
Cut the sweet chillies and cook on low medium heat for 10 minuets or more
Ingredients for rice: مواد لازمه بته
سه پياله برنج شوله يى
3cups rice (the pudding rice would be better)
1 tsp salt يك ق نمك
1 tbsp oil يك ق روغن
بيشتر از يك ليتر اب 1 litre or more water
Boil the water . Wash the rice and add salt, oil
The water should be above 7 cm
Cook in the pressure cooker for 20 minuets 10 minuets high heat and 10 minuets low heat.
Serve the rice with meat and turnip you already cooked
برنج را شسته و در ديگ بخار نمك ، روغن و اب جوش را اضافه كرده اب ان ٧ سانتى از برنج بالا باشد
برنج براى ٢٠ دقيقه بخار بدهيد ١٠ دقيقه حرارت بالا و ده دقيقه حرارت كم
با قورمه شلغم نوش جان كنيد
8 ساعت پیش
در تاریخ 1403/07/08 منتشر شده
است.
992
بـار بازدید شده