طرز تهیه کیک کدو حلوایی/ how to make pumpkin cake

food bloggers
food bloggers
7 بار بازدید - 3 سال پیش - اهالی درود👋
اهالی درود👋 #کیک_کدوحلوایی_شینشف ۲ لیوان آرد شیرینی پزی الک شده معادل ۲۵۰ گرم ۱ لیوان شکر معادل ۲۰۰ گرم ۳ ق غ ماست (هرماستی میشه) ۱ لیوان روغن مایع معادل ۲۲۰ گرم ۲ ق چ دارچین ۲ ق چ بیکینگ پودر ۳ عدد تخم مرغ ترجیحا درشت ۱ لیوان پوره ی کدو حلوایی(اگه پوره‌تون خیلی شیرینه از مقدار شکر کم کنید) ۱ ق چ وانیل ۱/۴ پیمانه گردو خرد یا پودرشده(قابل حذف) . برای روغن جداکننده: ترکیب ۱ ق غ روغن(مایع یا جامد) و ۱ ق غ آرد . فر رو روشن کنید: فر برقی(توستر)۱۴۰ درجه و فرگازی ۱۵۰ درجه(حرارت بالاو پایین همزمان روشن) یا قابلمه رو بذارید روی حرارت با دمکنی و شعله پخش کن . شکر وانیل تخم مرغ دارچین ۵ دقیقه با دور تند همزن مخلوط بشن تا حجمشون دو برابر بشه . ماست و روغن اضافه بشه و دو دقیقه مخلوط بشه(دور کند همزن) . پوره ی کدو اضافه و ۱‌ دقیقه مخلوط بشه (دور کند همزن) . گردو اضافه و سی ثانیه مخلوط بشه (دور کند همزن) . ترکیب آرد و بیکینگ پودر تو سه مرحله کم کم به مواد اضافه بشه و هر بار ۵،۶ ثانیه با دورکند هم زده بشه بعد یدور با لیسک یا قاشق مواد رو یکی دوبار به آرومی هم بزنید . قالب میان تهی قطر ۲۵ رو با روغن جدا کننده خوب چرب کنید و مواد کیک رو بریزید توش و به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه بذارید تو فر(توی قابلمه به مدت ۱ الی ۱ساعت و رب . صبر کنید کیک از دما بیوفته و به راحتی از قالب جداش کنید نوش جان instagram.com/sheencheff #کیک_شینشف #کیک_کدو_حلوایی #کیک_کدوحلوایی #کیک_کدوحلوایی_گردو #کیک_کدو_تنبل #کیک_گردویی #کیک_خونگی #کیک_خانگی #کیک_عصرانه #کیک_بدون_فر
3 سال پیش در تاریخ 1401/01/19 منتشر شده است.
7 بـار بازدید شده
... بیشتر