طرز تهیه کیک کدو حلوایی/ how to make pumpkin cake
7 بار بازدید -
3 سال پیش
-
اهالی درود👋
اهالی درود👋
#کیک_کدوحلوایی_شینشف
۲ لیوان آرد شیرینی پزی الک شده معادل ۲۵۰ گرم
۱ لیوان شکر معادل ۲۰۰ گرم
۳ ق غ ماست (هرماستی میشه)
۱ لیوان روغن مایع معادل ۲۲۰ گرم
۲ ق چ دارچین
۲ ق چ بیکینگ پودر
۳ عدد تخم مرغ ترجیحا درشت
۱ لیوان پوره ی کدو حلوایی(اگه پورهتون خیلی شیرینه از مقدار شکر کم کنید)
۱ ق چ وانیل
۱/۴ پیمانه گردو خرد یا پودرشده(قابل حذف)
.
برای روغن جداکننده:
ترکیب ۱ ق غ روغن(مایع یا جامد) و ۱ ق غ آرد
.
فر رو روشن کنید: فر برقی(توستر)۱۴۰ درجه و فرگازی ۱۵۰ درجه(حرارت بالاو پایین همزمان روشن) یا قابلمه رو بذارید روی حرارت با دمکنی و شعله پخش کن
.
شکر وانیل تخم مرغ دارچین ۵ دقیقه با دور تند همزن مخلوط بشن تا حجمشون دو برابر بشه
.
ماست و روغن اضافه بشه و دو دقیقه مخلوط بشه(دور کند همزن)
.
پوره ی کدو اضافه و ۱ دقیقه مخلوط بشه (دور کند همزن)
.
گردو اضافه و سی ثانیه مخلوط بشه (دور کند همزن)
.
ترکیب آرد و بیکینگ پودر تو سه مرحله کم کم به مواد اضافه بشه و هر بار ۵،۶ ثانیه با دورکند هم زده بشه
بعد یدور با لیسک یا قاشق مواد رو یکی دوبار به آرومی هم بزنید
.
قالب میان تهی قطر ۲۵ رو با روغن جدا کننده خوب چرب کنید و مواد کیک رو بریزید توش و به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه بذارید تو فر(توی قابلمه به مدت ۱ الی ۱ساعت و رب
.
صبر کنید کیک از دما بیوفته و به راحتی از قالب جداش کنید
نوش جان
instagram.com/sheencheff
#کیک_شینشف #کیک_کدو_حلوایی #کیک_کدوحلوایی #کیک_کدوحلوایی_گردو #کیک_کدو_تنبل #کیک_گردویی #کیک_خونگی #کیک_خانگی #کیک_عصرانه #کیک_بدون_فر
3 سال پیش
در تاریخ 1401/01/19 منتشر شده
است.
7
بـار بازدید شده