2 வருஷம் வரை சுவை மாறாத ஆந்திரா தக்காளி ஊறுகாய்|Andhra Tomato Pickle lasts for more than 2 years

To C Usha
To C Usha
27.1 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - Andhra Thakkali Oorugai|Andhra Tomato Pickle:
Andhra Thakkali Oorugai|Andhra Tomato Pickle: Tomatoes - 500 g – (6) Or Chopped Tomatoes - 4 Tumblers (1 Tumbler – 200 ml) Rock salt - 50 g or 1/2 Tumbler Turmeric powder - 1/2 spoon Tamarind - 50 g(1/2 Tumbler) To powder: Mustard seeds - 1 tbsp Fenugreek seeds - 1/4 spoon Red chilli powder - 50 g (1/2 Tumbler) For Tempering: Oil - 4 tbsp Mustard seeds - 1 spoon Fenugreek seeds - 1/4 spoon Red chillies – 5 Asafoetida/Hing - 1/2 spoon
3 سال پیش در تاریخ 1400/01/29 منتشر شده است.
27,120 بـار بازدید شده
... بیشتر