طرز تهیه کرم پاتیسیر اصل فرانسوی برای کیک و شیرینی
1.4 هزار بار بازدید -
8 ماه پیش
-
مواد لازم
زرده تخم مرغ
مواد لازم
زرده تخم مرغ 5عدد
شیر 500 گرم
نشاسته ذرت 30 گرم
ارد 30 گرم
شکر 125 گرم
کره 50 گرم
___________
نکات
شکر حتما دانه ریز باشد
کره در مرحله اخر اضافه شود موقی ک از رو گاز برمیدارید باعث ایجاد بایت نرم و لطیف ان میشود
میتونید همراه کره طعم دهنده یا شکلات اب شده هم اضافه کنید حدود 50 گرم شکلات ( موقعی ک سرد شد اضافه نکنید چون باهم میکس نمیشوند)
هنگامی ک شیر گرم شد یه لیوان به زرده اضافه میکنیم تا بافت ان کرمی بگیرد
موقع اضافه کردن زرده به شیر جوشیده همزمان همبزنید واضافه کنید
و حتما کرم ک از داغی افتاد کاور کنید و بزارید یخچال
#شیرینی_پزی #کرمپاتیسیر
#اکلر #پاریس
_____________
اکلر
#چیزکیک #نوتلا
• طرز تهیه چیز کیک نوتلا خوشمزه و مخصوص...
براونی
• طرز تهیه براونی کلاسیک گردویی؛ با طعم...
کوکی بادام زمینی
• طرز تهیه کوکی بادام بسیار ساده و خوشمزه
8 ماه پیش
در تاریخ 1402/11/09 منتشر شده
است.
1,436
بـار بازدید شده