طبخ کالاماری

niloofar Jafari
niloofar Jafari
1.8 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - کالاماری یک نوع ماهی مرکبهو
کالاماری یک نوع ماهی مرکبه
و درست کردنش خیلی راحته

پروتیین خوبی داره و کالری کمی داره و میشه کلی غدای رژیمی و باحال باهاش درست کرد.

از خواصش بگم که ویتامیتE و سلنیوم داره پس انتی اکسیدان خوبی داره و همینطور یرشار از ویتامینB12 و B6 هستکه برای جذب اهن لازمه.

توی ویدئو دو مدل غذای خوشمزه باهاش درست کردم که به شما هم یاد دادم و تجربم رو به اشتراک گذاشتم

امیدوارم درست کنید و اگه دوست داشتید برای دوستاتونم بفرستید تا درست کنن❤❤❤


غذای شماره ۱:
-کالاماری پفکی

تخم مرغ و لیمو ترش رو هم زدم و کالاماری ها رو آغشته کردم و بعد توی مخلوطی که توی ویدیو گفتم اغشته کردم و بعد توی روغن داغ سرخ کردم و توی صافی گذاشتم تا روعن اضافش جذب صافی بشه🌺

غذای شماره ۲:
_دو پیازه کالاماری

سیر و زردچوبه و فلفل و نمک و رب تفت دادم و بعد جعفری خورد شده و کالاماری رو بهش اصافه کردم و تفت دادم ۱۰ دقیقه🌺

●من نیلوفر مشاور تغذیه و رژیم درمانی اینجام تا تجربیاتم در زمینه عذاها و سفرهام و غذاهای محلی رو باهاتون ب اشتراک بزارم و برای مشاوره تغذیه در زمینه چاقی و لاغری، دیابت و بیماری ها در خدمتتون هستم😉
4 سال پیش در تاریخ 1400/01/09 منتشر شده است.
1,887 بـار بازدید شده
... بیشتر