دمپخت عدس با سالاد شیرازی Lentils & tomato rice
179 بار بازدید -
3 سال پیش
-
سلام روزگارتون خوش عزیزان 🔴دمپخت
سلام روزگارتون خوش عزیزان
🔴دمپخت عدس با سالاد شیرازی
غذای امروزمون یکی از غذاهای گیاهی بسیار مقوی و خوشمزه است که ما تو خونمون معمولا با ترشی یا سالاد شیرازی سرو می کنیم .
برای دمپخت عدس احتیاج داریم به :
🔸برنج 3 پیمانه ............................. 3cup rice
🔸عدس 1 پیمانه ..........................1cup lentils
🔸پیاز 1 عدد متوسط.................................... 1onion
🔸پوره گوجه 2 پیمانه ......2cup tomato puree
🔸رب گوجه فرنگی .. 1tbspoon tomato paste
🔸زردچوبه 1 ق چ................... 1tspoon turmeric
🔸پودر سیر ............................Garlic powder
🔸نمک و فلفل سیاه ....................salt & pepper
🔸فلفل قرمز و پودر پیاز ..chili powder & onion powder
🔸پودر لیمو عمانی ....... omani lemon powder
🔸آب ...................................................water
اول از همه برنج رو به مدت 2 ساعت با اب و نمک خیس کنید .
توی دیگتون ، پیاز را با روغن تفت بدید تا نرم و سبک شه بعد همه ادویه ها رو بهش اضافه کنید و تفت بدید ، رب گوجه رو اضافه کنید و کمی دیگه تفت بدید تا بوی خامی رب گرفته شه ، و بعد پوره گوجه فرنگی رو اضافه کنید نمک و فلفل و پودر لیمو عمانی بزنید و اجازه بدین تا سس کمی غلیظ شه و جا بیفته .
عدس رو جدا بپزید و ابکش کنید .
حالا عدس پخته و برنج رو به سس اصافه کنید و به اندازه یک بند انگشت از سطح برنجتون به موادتون اب اضافه کنید ( یادتون باشه اضافه کردن بیش از اندازه اب باعث شل شدن دمپخت و کم اضافه کردن اب باعث خشک شدن دمپخت میشه قانون یک بند انگشت اب رو حتما در مورد دمی ها رعایت کنید 😊💟
بعد سر دیگ رو بزارید تا تمام اب به خورد برنج بره و در این فاصله چند بار برنج رو هم بزنید تا مواد دمپخت یکدست با هم مخلوط بشه . زیر حرارت رو کم کنید و بگذارید دم بکشه .
بعدم نوبت سالاد شیرازیه که درست کنید و در کنار دمپخت نوش جان کنید .
🔴اون ترشی خوشگله هست کنار تصویر 😆😋😋😋 دستورشو به زودی براتون میگذارم شما هم لطفا با لایکاتون حمایت کنید عزیزان 🤗💟
#دمپخت #دمپخت_عدس #دمی_عدس
🔴دمپخت عدس با سالاد شیرازی
غذای امروزمون یکی از غذاهای گیاهی بسیار مقوی و خوشمزه است که ما تو خونمون معمولا با ترشی یا سالاد شیرازی سرو می کنیم .
برای دمپخت عدس احتیاج داریم به :
🔸برنج 3 پیمانه ............................. 3cup rice
🔸عدس 1 پیمانه ..........................1cup lentils
🔸پیاز 1 عدد متوسط.................................... 1onion
🔸پوره گوجه 2 پیمانه ......2cup tomato puree
🔸رب گوجه فرنگی .. 1tbspoon tomato paste
🔸زردچوبه 1 ق چ................... 1tspoon turmeric
🔸پودر سیر ............................Garlic powder
🔸نمک و فلفل سیاه ....................salt & pepper
🔸فلفل قرمز و پودر پیاز ..chili powder & onion powder
🔸پودر لیمو عمانی ....... omani lemon powder
🔸آب ...................................................water
اول از همه برنج رو به مدت 2 ساعت با اب و نمک خیس کنید .
توی دیگتون ، پیاز را با روغن تفت بدید تا نرم و سبک شه بعد همه ادویه ها رو بهش اضافه کنید و تفت بدید ، رب گوجه رو اضافه کنید و کمی دیگه تفت بدید تا بوی خامی رب گرفته شه ، و بعد پوره گوجه فرنگی رو اضافه کنید نمک و فلفل و پودر لیمو عمانی بزنید و اجازه بدین تا سس کمی غلیظ شه و جا بیفته .
عدس رو جدا بپزید و ابکش کنید .
حالا عدس پخته و برنج رو به سس اصافه کنید و به اندازه یک بند انگشت از سطح برنجتون به موادتون اب اضافه کنید ( یادتون باشه اضافه کردن بیش از اندازه اب باعث شل شدن دمپخت و کم اضافه کردن اب باعث خشک شدن دمپخت میشه قانون یک بند انگشت اب رو حتما در مورد دمی ها رعایت کنید 😊💟
بعد سر دیگ رو بزارید تا تمام اب به خورد برنج بره و در این فاصله چند بار برنج رو هم بزنید تا مواد دمپخت یکدست با هم مخلوط بشه . زیر حرارت رو کم کنید و بگذارید دم بکشه .
بعدم نوبت سالاد شیرازیه که درست کنید و در کنار دمپخت نوش جان کنید .
🔴اون ترشی خوشگله هست کنار تصویر 😆😋😋😋 دستورشو به زودی براتون میگذارم شما هم لطفا با لایکاتون حمایت کنید عزیزان 🤗💟
#دمپخت #دمپخت_عدس #دمی_عدس
3 سال پیش
در تاریخ 1400/05/05 منتشر شده
است.
179
بـار بازدید شده