سوپ جو رستورانی 💥 سریع و راحت سوپ جو درست کن🔥
110 بار بازدید -
2 هفته پیش
-
سوپ یک پیشغذای بسیار خوشمزه
سوپ یک پیشغذای بسیار خوشمزه و با تنوع بسیار بالاست که کمتر از ۱ ساعت آماده میشود. خوشبختانه این پیشغذا به مواد اولیه عجیب و غریب یا دور از دسترسی نیاز ندارد. طرز تهیه سوپ جو شاید ساده به نظر بیاید اما فوتوفنهایی دارد.
برخی از سوپها علاوه بر اینکه رژیمیاند، بسیار مقوی هستند مانند سوپ جو. کالری سوپ جو در مقایسه با دیگر انواع سوپها بسیار کم است و برای کسانی که رژیم غذایی دارند، عالی است.
حتی میتوان این سوپ را به عنوان غذا هم استفاده کرد زیرا با داشتن جو، سیرکننده است. اگر به دنبال سوپی هستید که در عین سادگی و کم کالری بودن نیاز بدن به فیبر و مواد مغذی را نیز تامین کند، آن را پیدا کردهاید! در این مقاله طرز تهیه سوپ جو را به چندین روش به شما آموزش خواهیم داد. با ما بمانید.
خاصیت جو
پایه اصلی سوپهایی که در این مقاله دستور پخت آنها را آوردهایم، جو است. جو دانهای کوتاه و جویدنی است که در تهیه سوپ، خورش، سالاد، پلو و … استفاده میشود. معمولاً میتوانید آن را در بخش غلات فروشگاه مواد غذایی خود، نزدیک برنج و لوبیا خشک پیدا کنید.
جو حاوی مقدار کمی گلوتن است، بنابراین یک غذای بدون گلوتن محسوب نمیشود. جو به دلیل جلوگیری از سنگ کیسه صفرا، محافظت از سیستم ایمنی بدن، جلوگیری از پوکی استخوان و کنترل قند خون و کلسترول، جزو مواد غذایی باارزش محسوب میشود.
سوپ جو پرک یکی از بهترین و خوشمزهترین سوپهایی است که در سراسر جهان به دلیل طعم فوقالعاده و خواص و مزایای بسیار زیادی که دارد، مورد توجه قرار گرفته است. این سوپ فوقالعاده در بسیاری از مهمانسراها و رستورانها به عنوان پیش غذا سرو میشود. به همین دلیل این سوال مهم مطرح میشود که طرز تهیه سوپ جو پرک چگونه است؟ آیا میتوان این سوپ را در منزل تهیه کرد یا خیر؟ برای تهیه سوپ نام برده چه مواد غذایی لازم است؟
سوپ جو پرک، غذایی با ارزش غذایی بالا و فواید متعدد برای سلامتی است. این سوپ منبع غنی از کربوهیدرات، فیبر، پروتئین، ویتامینها و مواد معدنی است. کالری و چربی کمی دارد و میتواند به عنوان یک وعده کامل یا پیش غذای لذیذ، به خصوص در فصلهای سرد سال، مورد استفاده قرار گیرد.
این سوپ به دلیل فیبر بالا میتواند به موارد مهم زیر در جهت سلامتی کمک نماید:
تنظیم قند خون
بهبود عملکرد دستگاه گوارش
کاهش وزن و تقویت سیستم ایمنی بدن
همچنین این غذا به دلیل کالری و چربی کم، برای افراد دارای رژیم غذایی کمچرب و کسانی که به دنبال کاهش وزن هستند، مناسب است. برای افزایش ارزش غذایی سوپ جو پرک میتوانید از سبزیجات و حبوبات مختلف در پخت آن استفاده کنید.
سوپ جو از محبوب ترین سوپ های رستورانی است و تقریبا در تمام رستوران ها به عنوان پیش غذا سرو می شود. جالب است بدانید بر خلاف تصور عموم که سوپ جو را پیش غذا می دانند این سوپ به خاطر وجود ویتامین ها و مواد معدنی که در آن وجود دارد یک غذای کامل است.این سوپ پر فایده و خوش طعم را می توانید در ایام سرد سال برای خانواده عنوان یک غذای کامل تهیه کنید. به شما اطمینان می دهیم با چند بار پختن سوپ جو قرمز در منزل می توانید با سوپ های خوش رنگ و لعاب موجود در رستوران ها رقابت کنید.پخت سوپ جو بسیار آسان است و حتی کسانی هم که سر رشته ای در آشپزی ندارند به راحتی می توانند این سوپ خوشمزه را به بهترین نحو ممکن درست کنند. جو خواص بسیار زیادی دارد که با پخت این سوپ می توانید از این خواص بهره مند شوید.با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سوپ جو قرمز تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری سوپ تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.
🛑مواد لازم برای تهیه این نوع سوپ
🍜سینه مرغ نصف
🍜هویج یک عدد
🍜سیب زمینی یک عدد
🍜جو پرک دو سوم لیوان
🍜پیاز یک عدد متوسط
🍜قارچ چهار پنج عدد
🍜رب گوجه دو قاشق غذاخوری
🌱ادویه ها
🍜زردچوبه یک قاشق چایخوری
🍜فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
🍜پاپریکا نصف قاشق چایخوری
🍜پرک لیمو یک قاشق مرباخوری
🍜نمک به مقدار لازم
نوش جان...💞
برخی از سوپها علاوه بر اینکه رژیمیاند، بسیار مقوی هستند مانند سوپ جو. کالری سوپ جو در مقایسه با دیگر انواع سوپها بسیار کم است و برای کسانی که رژیم غذایی دارند، عالی است.
حتی میتوان این سوپ را به عنوان غذا هم استفاده کرد زیرا با داشتن جو، سیرکننده است. اگر به دنبال سوپی هستید که در عین سادگی و کم کالری بودن نیاز بدن به فیبر و مواد مغذی را نیز تامین کند، آن را پیدا کردهاید! در این مقاله طرز تهیه سوپ جو را به چندین روش به شما آموزش خواهیم داد. با ما بمانید.
خاصیت جو
پایه اصلی سوپهایی که در این مقاله دستور پخت آنها را آوردهایم، جو است. جو دانهای کوتاه و جویدنی است که در تهیه سوپ، خورش، سالاد، پلو و … استفاده میشود. معمولاً میتوانید آن را در بخش غلات فروشگاه مواد غذایی خود، نزدیک برنج و لوبیا خشک پیدا کنید.
جو حاوی مقدار کمی گلوتن است، بنابراین یک غذای بدون گلوتن محسوب نمیشود. جو به دلیل جلوگیری از سنگ کیسه صفرا، محافظت از سیستم ایمنی بدن، جلوگیری از پوکی استخوان و کنترل قند خون و کلسترول، جزو مواد غذایی باارزش محسوب میشود.
سوپ جو پرک یکی از بهترین و خوشمزهترین سوپهایی است که در سراسر جهان به دلیل طعم فوقالعاده و خواص و مزایای بسیار زیادی که دارد، مورد توجه قرار گرفته است. این سوپ فوقالعاده در بسیاری از مهمانسراها و رستورانها به عنوان پیش غذا سرو میشود. به همین دلیل این سوال مهم مطرح میشود که طرز تهیه سوپ جو پرک چگونه است؟ آیا میتوان این سوپ را در منزل تهیه کرد یا خیر؟ برای تهیه سوپ نام برده چه مواد غذایی لازم است؟
سوپ جو پرک، غذایی با ارزش غذایی بالا و فواید متعدد برای سلامتی است. این سوپ منبع غنی از کربوهیدرات، فیبر، پروتئین، ویتامینها و مواد معدنی است. کالری و چربی کمی دارد و میتواند به عنوان یک وعده کامل یا پیش غذای لذیذ، به خصوص در فصلهای سرد سال، مورد استفاده قرار گیرد.
این سوپ به دلیل فیبر بالا میتواند به موارد مهم زیر در جهت سلامتی کمک نماید:
تنظیم قند خون
بهبود عملکرد دستگاه گوارش
کاهش وزن و تقویت سیستم ایمنی بدن
همچنین این غذا به دلیل کالری و چربی کم، برای افراد دارای رژیم غذایی کمچرب و کسانی که به دنبال کاهش وزن هستند، مناسب است. برای افزایش ارزش غذایی سوپ جو پرک میتوانید از سبزیجات و حبوبات مختلف در پخت آن استفاده کنید.
سوپ جو از محبوب ترین سوپ های رستورانی است و تقریبا در تمام رستوران ها به عنوان پیش غذا سرو می شود. جالب است بدانید بر خلاف تصور عموم که سوپ جو را پیش غذا می دانند این سوپ به خاطر وجود ویتامین ها و مواد معدنی که در آن وجود دارد یک غذای کامل است.این سوپ پر فایده و خوش طعم را می توانید در ایام سرد سال برای خانواده عنوان یک غذای کامل تهیه کنید. به شما اطمینان می دهیم با چند بار پختن سوپ جو قرمز در منزل می توانید با سوپ های خوش رنگ و لعاب موجود در رستوران ها رقابت کنید.پخت سوپ جو بسیار آسان است و حتی کسانی هم که سر رشته ای در آشپزی ندارند به راحتی می توانند این سوپ خوشمزه را به بهترین نحو ممکن درست کنند. جو خواص بسیار زیادی دارد که با پخت این سوپ می توانید از این خواص بهره مند شوید.با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سوپ جو قرمز تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری سوپ تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.
🛑مواد لازم برای تهیه این نوع سوپ
🍜سینه مرغ نصف
🍜هویج یک عدد
🍜سیب زمینی یک عدد
🍜جو پرک دو سوم لیوان
🍜پیاز یک عدد متوسط
🍜قارچ چهار پنج عدد
🍜رب گوجه دو قاشق غذاخوری
🌱ادویه ها
🍜زردچوبه یک قاشق چایخوری
🍜فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
🍜پاپریکا نصف قاشق چایخوری
🍜پرک لیمو یک قاشق مرباخوری
🍜نمک به مقدار لازم
نوش جان...💞
2 هفته پیش
در تاریخ 1403/04/17 منتشر شده
است.
110
بـار بازدید شده