خوشمزه ترین کیک کدوحلوایی|کیک پاییزی|ساده و خوشمزه|Easy Pumpkin Bread

Naazgol T.
Naazgol T.
194 بار بازدید - 4 سال پیش - #pumpkinbread
#pumpkinbread #کیک_کدوحلوایی
طرزتهیه و مواداولیه👇
عضویت در کانال نازگلک :
@naazgolt.4127
اینستاگرام من Instagram: naazgolack

برای من یکی از اولین نشونه های رسیدن پاییز دیدن کدوحلوایی تو مغازه ها و گوشه کنار شهره
چیزی به شروع پاییز زیبا نمونده و تصمیم گرفتن اولین کیک کدوحلوایی خوش رنگ و عطر  پاییز امسالمو درست کنم و به شما هم طرز درست کردنش رو نشون بدم. برای درست کردن این کیک به پوره کدو حلوایی احتیاج داریم اگه خارج از ایران هستین به احتمال خیلی زیاد به کنسرو پوره کدو  حلوایی دسترسی دارین اگه هم ترجیح می دین که خودتون توی خونه تهیه کنین یا دسترسی به پوره آماده ندارین توی قسمت پایین روش تهیه پوره کدوحلوایی خانگی و براتون نوشتم.
مواد لازم:
آرد ۱ ۳/۴ پیمانه
جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
دارچین ۲ قاشق چایخوری
جوزهندی ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ۱/۴قاشق چایخوری
میخک ۱/۴ قاشق چایخوری
تخم مرغ در دمای محیط ۲ عدد
شکر سفید ۳/۴ پیمانه
شکر قهوه ای ۱/۴ پیمانه (‌اگر به شکر قهوه ای دسترسی نداشتین از شکر سفید استفاده کنین)
پوره کدو حلوایی ۱ ۱/۲ پیمانه سرخالی
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
شیر ۱/۴ لیوان
تخمه کدو یا گردو برای تزیین

- توی یه کاسه ی بزرگ آرد+ جوش شیرین+ دارچین و بقیه ادویه ها رو با هم مخلوط می کنیم و می گذاریم کنار
- فر رو روشن می کنیم تا به دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ سانتیگراد برسه - قالب لوف ۹ در ۵ اینچی رو چرب می کنیم و می گذاریم کنار
- شکر سفید+شکر قهوه ای و تخم مرغ ها رو با کمک همزن خوب هم می زنیم - حدود ۲ دقیقه
- روغن مایع رو اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن هم می زنیم
- شیر رو هم اضافه می کنیم و تا با مواد مخلوط بشه
- همزن رو خاموش می کنیم و پوره کدوحلوایی روبا کمک لیسک کامل مخلوط می کنیم مواظب باشین که پوره کاملا مخلوط بشه و گلوله نشه
- مخلوط آرد رو در چند مرحله به مایه کیک اضافه می کنیم و به آرومی به کمک لیسک هم می زنیم
- مایه کیک رو به قالب کیک منتقل می‌کنیم و روش رو به دلخواه با تخمه کدو یا گردو می ریزیم
- مدت زمان پخت حدودا ۵۵ تا ۶۵ دقیقه از نیمه ی پخت برای اینکه روی کیکمون بیش از حد تیره و خشک نشه فویل می کشیم. از دقیقه ۵۵ کیک رو با خلال چک بکنین
- نوش جان!
-
طرز تهیه پوره کدو حلوایی بخار پز: کدو رو قطعه قطعه می‌کنیم و توی یه قابلمه مقداری آب میریزیم و اجازه می دیم یه قل کوچکی بزنه . بعد یه سبد بخار پز یا سبد فلزی  روی قابلمه قرار می دیم و کدوها رو میریزم توش و در قابلمه رومی بندیم. مواظب باشین کدوها با آب تماس پیدا نکنه. وقتی کدوها کاملا پختن پوستتشون به راحتی ازشون جدا می شن و می شه پوره شون کرد.

Easy Pumpkin Bread :
1 and 3/4 cups all-purpose flour

1 teaspoon baking soda

2 teaspoons ground cinnamon

1/4 teaspoon ground nutmeg

1/4 teaspoon ground cloves

1/4 teaspoon ground ginger

2 large eggs, at room temperature

3/4 cup granulated sugar

1/4 cup packed light or dark brown sugar (Can also use granulated sugar instead)

1 and 1/2 cups pumpkin puree

1/2 cup vegetable oil

1/4 cup Milk

Walnuts or Pumpkin seed for topping



1.       Preheat oven to 350f or 180 C.

2.       Spray a 9×5 inch loaf pan with non-stick spray and Set aside

3.       In a large bowl combine flour, baking soda, ground cinnamon, nutmeg, cloves and ginger and set aside

4.       Mix in egg, white and brown sugar with mixer for 2 minutes on medium speed.

5.       Add in the  vegetable oil and mix until well blended.

6.       Add Milk to the blend and mix for few seconds.

7.       Turn off mixer.

8.       Using a rubber spatula  add in Pumpkin puree and mix well.

9.       Pour dry ingredient slowly into the wet mixture and gently mix with rubber spatula.

10.   Pour the batter into the prepared loaf pan and add Walnuts or Pumpkin seeds for topping.

11.   Bake for 55-65 Minutes. Begin checking every 5 minutes at the 55-minute mark.

12.   Allow the loaf to cool completely in the pan.

14.   Bon Appetite!
4 سال پیش در تاریخ 1399/06/29 منتشر شده است.
194 بـار بازدید شده
... بیشتر