شیرینی دانمارکی / شیرینی عید / آموزش خمیرهزارلا به زبان ساده / به سبک قنادیهای اصیل

h.d. cake
h.d. cake
2.1 هزار بار بازدید - - How to Make Perfect Danish
How to Make Perfect Danish Pastry & Classic Cream / Different Method / Persian Recipe / With Subtitle
شیرینی دانمارکی / با خمیر هزارلا /به سبک قنادی های ایران / و به ساده ترین روش ممکن /

Danish pastry
Dough:
Liquid oil 55g
800g flour
Sugar Powder 140 gr
2 eggs
Half a teaspoon salt
Improver 10g
Yeast 15g
Yellow Color 1 spoon
1 teaspoon vanilla
Water 250 _ 280 gr
Oven temperature 190°C (374°F)

Pastry margarine 220_250g

Cream:
Water 450g
Rose water 150 gr
Flour 170g
Sugar 300g

egg wash :
1 egg
Little Vanilla
Syrup or sugar 1 tablespoon
Color Yellow or orange, a little



شیرینی دانمارکی
خمیر :
روغن مایع    55 گرم
آرد نول قنادی 800 گرم
پودر شکر   140 گرم
تخم مرغ     2 عدد
نمک     نصف قاشق چایی
بهبود دهنده     10 گرم
مخمر     15 گرم
رنگ زعفرانی    
وانیل      1 قاشق چایی
اب     250 _ 280 گرم
دمای فر       190 درجه سانتی گراد ( 374 درجه فارنهایت )

روغن مارگارین      220_250 گرم

کرم سنتی :
آب        450 گرم
گلاب     150 گرم
آرد       170 گرم
شکر       300 گرم

رومال :
تخم مرغ        1 عدد
وانیل    کمی
شربت بار یا شکر     1 قاشق غذا
رنگ زعفرانی یا نارنجی     کمی


المعجنات الدنماركية
زيت سائل 55 جم
800 جرام دقيق
مسحوق السكر 140 غرام
2 بيض
نصف ملعقة صغيرة ملح
محسن 10 جرام
خميرة 15 جرام
اللون الأصفر 1 ملعقة
1 ملعقة صغيرة فانيليا
ماء 250 _ 280 غرام
درجة حرارة الفرن 190 درجة مئوية (374 درجة فهرنهايت)

220_250g سمن المعجنات

قشدة:
ماء 450غ
ماء الورد 150 غرام
طحين 170 جرام
سكر 300 جرام

غسل البيض :
1 بيضة
ليتل فانيليا
شراب أو سكر 1 ملعقة كبيرة
اللون أصفر أو برتقالي ، قليلا
55 سال پیش در تاریخ 1403/04/06 منتشر شده است.
2,187 بـار بازدید شده
... بیشتر