آشپزی و شیرینی پزی ایرانی و خارجی به سبک ساده و راحت: کنسرو نخود فرنگی
10 بار بازدید -
2 سال پیش
-
کنسرونخود فرنگی خانگی مواد لازم
کنسرونخود فرنگی خانگی
مواد لازم
نخودفرنگی: ۳کیلو
سرکه انگور: ۶قاشق غذاخوری
نمک : به مقدار لازم
ابتدا نخود فرنگی را پوست گرفته می شویم
سپس در قابلمه ریخته و میگذاریم نیم ساعت
بپزد و کف آب نخود را میگیریم و بعد نمک را اضافه میکنیم، اندازه نمک بستگی به ذائقه شما دارد . و بعداز نیم ساعت شعله گاز را خاموش میکنیم. کمی که خنک شد ۶ قاشق سرکه را اضافه میکنیم سرکه کار نگهداری از نخودفرنگی را بعهده دارد. در شیشه های درفلزی ریخته و درب آنها را محکم میکنیم . در ظرف بزرگی تا نصفه آب ریخته و روی شعله گاز میگذاریم و شیشه های نخودفرنگی را داخل آب قابلمه قرار میدهیم و میگذاریم نیم ساعت بجوشد سپس شعله را خاموش کرده و میگذاریم شیشه های نخودفرنگی سرد شود ، بعد روی یک پارچه شیشه هارا سرو ته میکنیم برمیگردانیم تا هوای شیشه ها کاملا خارج شود و مدت طولانی نگهداری شود.
Homemade strawberry Knsrvnkhvd
ingredients
Peas: 3 kg
Grape Vinegar: 6 tablespoons
Salt: to the extent necessary
At first, we peeled peas
Then put the pot and leave for half an hour
Cook and floor to take a pea juice and add salt, salt the size depends on your taste. And after half an hour we shut off the gas flame. It was a little cool add 6 tablespoons vinegar vinegar maintenance of pea bear. Drflzy glass door in the shed and they're sturdy. In a large bowl until half the water and the gas flame. And a glass of peas into the water pot and we're half an hour to boil, then turn off the flame and let Glass peas to cool, after a glass cloth stacked upside down, we will restore the air completely out of glass and kept a long time.
آ شپزی ایرانی
غذای ایرانی
غذای ایرانی برای خارجی ها
غذای ایرانی وخارجی برای مهمانی
غذای سنتی ایرانی
غذای ساده و خوشمزه
آموزش آشپزی حرفه ای
آموزش آشپزی ساده
آموزش انواع غذاهای ایرانی
آموزش پختن قارچ
آموزش پختن گلپی
آموزش پختن برنج
آموزش فسنجون با مرغ
آموزش پخت کله پاچه
آموزش پخت کیک
آموزش انواع شیرینی و دسر
Persian Cuisine
Persian Cuisine
Iranian food for foreigners
Iranian and foreign food for party
Traditional Iranian food
Simple and delicious food
Professional cooking training
Simple cooking training
Teaching all kinds of Iranian cuisine
Cooking mushrooms
Cooking tutorials
Training of rice cooking
Foam with chicken baking chicken
Cake baking tutorial
Training all kinds of sweets and desserts
مواد لازم
نخودفرنگی: ۳کیلو
سرکه انگور: ۶قاشق غذاخوری
نمک : به مقدار لازم
ابتدا نخود فرنگی را پوست گرفته می شویم
سپس در قابلمه ریخته و میگذاریم نیم ساعت
بپزد و کف آب نخود را میگیریم و بعد نمک را اضافه میکنیم، اندازه نمک بستگی به ذائقه شما دارد . و بعداز نیم ساعت شعله گاز را خاموش میکنیم. کمی که خنک شد ۶ قاشق سرکه را اضافه میکنیم سرکه کار نگهداری از نخودفرنگی را بعهده دارد. در شیشه های درفلزی ریخته و درب آنها را محکم میکنیم . در ظرف بزرگی تا نصفه آب ریخته و روی شعله گاز میگذاریم و شیشه های نخودفرنگی را داخل آب قابلمه قرار میدهیم و میگذاریم نیم ساعت بجوشد سپس شعله را خاموش کرده و میگذاریم شیشه های نخودفرنگی سرد شود ، بعد روی یک پارچه شیشه هارا سرو ته میکنیم برمیگردانیم تا هوای شیشه ها کاملا خارج شود و مدت طولانی نگهداری شود.
Homemade strawberry Knsrvnkhvd
ingredients
Peas: 3 kg
Grape Vinegar: 6 tablespoons
Salt: to the extent necessary
At first, we peeled peas
Then put the pot and leave for half an hour
Cook and floor to take a pea juice and add salt, salt the size depends on your taste. And after half an hour we shut off the gas flame. It was a little cool add 6 tablespoons vinegar vinegar maintenance of pea bear. Drflzy glass door in the shed and they're sturdy. In a large bowl until half the water and the gas flame. And a glass of peas into the water pot and we're half an hour to boil, then turn off the flame and let Glass peas to cool, after a glass cloth stacked upside down, we will restore the air completely out of glass and kept a long time.
آ شپزی ایرانی
غذای ایرانی
غذای ایرانی برای خارجی ها
غذای ایرانی وخارجی برای مهمانی
غذای سنتی ایرانی
غذای ساده و خوشمزه
آموزش آشپزی حرفه ای
آموزش آشپزی ساده
آموزش انواع غذاهای ایرانی
آموزش پختن قارچ
آموزش پختن گلپی
آموزش پختن برنج
آموزش فسنجون با مرغ
آموزش پخت کله پاچه
آموزش پخت کیک
آموزش انواع شیرینی و دسر
Persian Cuisine
Persian Cuisine
Iranian food for foreigners
Iranian and foreign food for party
Traditional Iranian food
Simple and delicious food
Professional cooking training
Simple cooking training
Teaching all kinds of Iranian cuisine
Cooking mushrooms
Cooking tutorials
Training of rice cooking
Foam with chicken baking chicken
Cake baking tutorial
Training all kinds of sweets and desserts
2 سال پیش
در تاریخ 1401/03/17 منتشر شده
است.
10
بـار بازدید شده