چطور جوجه چینی درست کنیم؟ 😋🤩 Chinese chicken Recipe

Nastaran Bano
Nastaran Bano
65 بار بازدید - 4 سال پیش - سلام همراهان همیشگی💜🙋🏻‍♂️ با یک
سلام همراهان همیشگی💜🙋🏻‍♂️ با یک غذای بین المللی و پر طرفدار اومدم سراغتون❤️
Hello, my constant companions, I came to you with an international and popular food
⏰ 40 min ⏰    ✅ Just 4€ ✅
Subscribe to my YouTube Channel Here:❤️❤️ https://bit.ly/persiantaste

------------------ Chinese chicken ingredients
500 g chicken fillet
Ingredients for sage sauce:
2 eggs
Yogurt 2 tbsp
1 teaspoon salt
Paprika 1 tsp
Garlic powder 1 tsp
2 teaspoons baking powder
1 teaspoon black pepper
Thyme 1 tsp
1 glass of lemon juice
1/5 cup white flour
-
First, add the ingredients for the sauce in a suitable bowl and mix.
Stir for about 2 minutes at each step until the ingredients are completely mixed.
We use lemon juice (without alcohol), which makes our chicken taste unique and completely empty and crispy.
When we add white flour, we must be careful not to solidify our liquid, so add flour little by little.
Well, now we cut our fillets lengthwise and put them inside the seismic.
In a suitable pan, heat the oil thoroughly and arrange the fillets
About 3 minutes is enough for each side.
Our Chinese chick is ready

Garnish with ketchup, mustard and onion sauce


--------- مواد لازم جوجه چینی
فیله مرغ     ۵۰۰گرم
مواد لازم برای سس بنیه:
تخم مرغ      ۲عدد
ماست          ۲قاشق غذاخوری
نمک            ۱قاشق چایخوری
پاپریکا          ۱قاشق چایخوری
پودر سیر      ۱قاشق چایخوری
بکینگ پودر   ۲قاشق چایخوری
فلفل سیاه     ۱قاشق چایخوری
آویشن           ۱قاشق چایخوری
آبجو لیمو       ۱لیوان
آرد سفید        ۱/۵پیمانه
——
ابتدا موادی که برای سس نوشته شده در یک کاسه مناسب به‌نوبت میریزیم و مخلوط میکنیم.
در هر مرحله که مواد اضافه میشود حدود ۲دقیقه هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
از آبجو لیمو (بدون الکل)استفاده میکنیم،این کار باعث میشه طعم مرغمون بی نظیر بشه و کاملا پوک و ترد بشه.
وقتی آرد سفید را اضافه میکنیم باید حواسمون باشه مایعمون به حالت جامد درنیاد،پس کم کم آرد اضافه کنین.
خب حالا فیله هامونو برش طولی میدیم و داخل سسمون میزنیم.
در تابه ای مناسب روغن را کاملا داغ میکنیم و فیله ها را میچینیم.😍
برای هر طرف حدود ۳دقیقه کافیه.
جوجه چینی ما آمادست😍

با سس کچاپ و خردل و پیازچه تزئین میکنیم🥰

نوش جان💜

--------- Çin tavuk malzemeleri
500 g tavuk filetosu
Adaçayı sosu için malzemeler:
2 yumurta
Yoğurt 2 yemek kaşığı
1 çay kaşığı tuz
Kırmızı biber 1 çay kaşığı
Sarımsak tozu 1 çay kaşığı
2 çay kaşığı kabartma tozu
1 çay kaşığı karabiber
Kekik 1 çay kaşığı
1 su bardağı limon suyu
1/5 su bardağı beyaz un
-
İlk olarak, sos için malzemeleri uygun bir kaseye ekleyin ve karıştırın.
Malzemeler eklenene kadar her aşamada yaklaşık 2 dakika karıştırın.
Tavuk suyunu benzersiz ve tamamen boş ve gevrek yapan limon suyu (alkolsüz) kullanıyoruz.
Beyaz un eklediğimizde, sıvımızı katılaştırmamaya dikkat etmeliyiz, bu yüzden azar azar un ekleyin.
Şimdi, filetolarımızı uzunlamasına kesip sismik içine koyduk.
Uygun bir tavada yağı iyice ısıtın ve filetoları düzenleyin
Her iki taraf için yaklaşık 3 dakika yeterlidir.
Çinli piliçimiz hazır

Ketçap, hardal ve soğan sosuyla süsleyin
#طرزتهیه_جوجه_چینی #chinese_chicken
4 سال پیش در تاریخ 1399/04/09 منتشر شده است.
65 بـار بازدید شده
... بیشتر