چرا کنسرو ماهی را باید بجوشانیم؟ کنسرو های غذایی که باید قبل از مصرف جوشانده شوند؟

Dr. Moayednia دكتر مويدنيا
Dr. Moayednia دكتر مويدنيا
656 بار بازدید - 12 ماه پیش - چرا باید کنسرو ماهی را
چرا باید کنسرو ماهی را جوشاند؟
کدام کنسروهای غذایی باید قبل از مصرف جوشانده شوند؟
آیا همه کنسرو های غذایی باید قبل از مصرف جوشانده شوند؟
چرا در سایر کشورها کنسرو غذایی را قبل از مصرف نمی جوشانند؟
اگر کنسرو جوشانده شده را با درب باز نکرده  بمدت چند روز نگهداری کنم آیا باید قبل از مصرف مجدد آن را بجوشانم؟
آیا بجای جوشاندن میتوان غذای کنسروی را سرخ کرد؟
آیا باد کردگی قوطی ارتباطی به سم تولید شده در آن دارد؟
سم بوتولینوم چیست؟
مسمومیت بوتولیسم چگونه باعث مرگ می شود؟
عامل مرگ زا در قوطی های کنسرو چیست؟
جوشاندن چه اثری در ایمن کرئن مصرف غذای کنسروی دارد؟
چرا باید کشک پاستوریزه کارخانه ای جوشاند؟

برای دریافت پاسخ این سولات مجموعه اپیزود های این موضوع رو که شامل 4 اپیزود هستند در پادکست لبنیات و غذا بشنوید .

این ویدیو پادکست یکی از این اپیزود هاست.
-----------------
پست های اینستاگرام مرتبط :
شماره 1
https://www.instagram.com/p/CueBOc5Ix...
شماره 2
https://www.instagram.com/p/CrFx0F2N0...
___________
لینک کانال تلگرام
https://t.me/dairypodcast/600
___-
پادکچر کست باکس
https://castbox.fm/vc/4948841
_______
ویدیو کشک
https://studio.youtube.com/video/Dw1W...

مسمومیت غذایی و عفونت غذایی
https://studio.youtube.com/video/P0K_...

مسمومیت سالمونلوزیس
https://studio.youtube.com/video/rurk...
_______
#کنسرو_ماهی_تن
#جوشاندن_کنسرو
#بوتولیسم
12 ماه پیش در تاریخ 1402/04/19 منتشر شده است.
656 بـار بازدید شده
... بیشتر