آموزش دمی لخلاخ با ماهی جنوب غذای بوشهری

Mahnaz Ranjbari
Mahnaz Ranjbari
5.6 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - مواد لازم برای تهیه ی
مواد لازم برای تهیه ی دمی لخلاخ
برنج ۲ پیمانه
زردچوبه ۱ ق چایی خوری
پیاز متوسط ۱ عدد
پودر سیر نصف ق چایی خوری
پودر تخم گشنیز ۱ ق چایی خوری
پودر لیمو ۱ ق سوپ خوری
سیر ۱ بوته + ۲ حبه اضافه
کره به مقدار لازم
ماهی جنوب به مقدار دلخواه (مواد مرینت)
شوید خشک ۴۰ گرم

بسیاری از شما تا کنون واژه دمی لخلاخ به گوشتان هم نخورده است ، لخلاخ یا لخ لخ نام یک غذای محلی و سنتی بوشهری است . شاید خیلی از شما هم با مسافرت به بوشهر و سایر شهرهای جنوبی لذت خوردن لخلاخ را تجربه کرده اید . لخلاخ در واقع از کلمه عربی ( لخلخه) برگرفته شده که به معنای بوی خوش است . دمی لخلاخ که در واقع همان دمپخت ماهی است از خوشمزه ترین غذاهای محلی و سنتی بوشهری است که در زبان محلی ، افراد بومی بوشهر به آن می یَدُم نیز می گویند .

در طرز تهیه دمی لخلالخ از ماهی استفاده می شود و معمولا از ماهی هایی که تیغ کمتری دارند نظیر هامور ، سنگسر، صبیتی ، شیر و قباد استفاده می شود .

دمی لخلاخ یا دمی لخ لخ همانند سایر غذاهای جنوبی معولا طعم تند و تیزی دارند و در کنار آنها ترشی و رنگینک سرو می شود . با ما با طرز تهیه دمی لخلاخ بوشهری همراه باشید .
3 سال پیش در تاریخ 1400/02/25 منتشر شده است.
5,670 بـار بازدید شده
... بیشتر