خواص جادویی کشمش سیاه یا مویز | parsi dari

parsi dari
parsi dari
56.5 هزار بار بازدید - 5 سال پیش - https://www.seevid.ir/fa/w/XgSteCNOlS4 از خشک کردن انگور
https://www.seevid.ir/fa/w/XgSteCNOlS4 از خشک کردن انگور سیاه نوعی خشکبار بدست می آید که در افغانستان آن را کشمش سیاه می نامند و در ایران به آن مویز می گویند. کشمش سیاه یکی از خوراکی های خوشمزه و مفید است که در درمان انواع بیماری ها تاثیر به سزایی دارد. انگور سیاه بعد از خشک شدن و تبدیل به کشمش سیاه خواص خود را از دست نمی دهد و حتی ممکن است انرژی انگور بعد از تبدیل شدن به کشمش دوبرابر شود. انگور هایی که هسته نداشته باشند را ابتدا می شویند بعدا در یک اتاق و به دور از نور آفتاب روی تناب آویزان میکنند. بعد از حدودا یک ماه انگور ها خشک میشوند و تبدیل به کشمش سیاه می گردند.
5 سال پیش در تاریخ 1398/10/19 منتشر شده است.
56,528 بـار بازدید شده
... بیشتر