خواص جادویی کشمش سیاه یا مویز | parsi dari
56.5 هزار بار بازدید -
5 سال پیش
-
https://www.seevid.ir/fa/w/XgSteCNOlS4
از خشک کردن انگور
https://www.seevid.ir/fa/w/XgSteCNOlS4
از خشک کردن انگور سیاه نوعی خشکبار بدست می آید که در افغانستان آن را کشمش سیاه می نامند و در ایران به آن مویز می گویند.
کشمش سیاه یکی از خوراکی های خوشمزه و مفید است که در درمان انواع بیماری ها تاثیر به سزایی دارد.
انگور سیاه بعد از خشک شدن و تبدیل به کشمش سیاه خواص خود را از دست نمی دهد و حتی ممکن است انرژی انگور بعد از تبدیل شدن به کشمش دوبرابر شود.
انگور هایی که هسته نداشته باشند را ابتدا می شویند بعدا در یک اتاق و به دور از نور آفتاب روی تناب آویزان میکنند.
بعد از حدودا یک ماه انگور ها خشک میشوند و تبدیل به کشمش سیاه می گردند.
5 سال پیش
در تاریخ 1398/10/19 منتشر شده
است.
56,528
بـار بازدید شده