دایناسورها و ماموت‌ها به زندگی بر می‌گردند؟ به نظر می رسد دانشمندان برنامه‌هایی دارند

Unknown Factor - عامل ناشناخته
Unknown Factor - عامل ناشناخته
9.4 هزار بار بازدید - 5 ماه پیش - دهه ۱۹۹۰. دوران خوبی برای
دهه ۱۹۹۰. دوران خوبی برای ژانر علمی تخیلی بود. مایکل کرایتون یه نویسنده معروف تو این زمینه بود و چند دهه تجربه داشت. اون توی خیلی از رمان‌های قبلیش، از خطراتِ علم و فنّاوری بیِ‌در و پیکر نوشته بود. ولی سالِ ۱۹۹۰، یه کاری کرد که اسمش تا همیشه تو تاریخ ادبیات باقی موند: رمانِ «پارک ژوراسیک».
این کتابِ آقای کرایتون تبدیل به مشهورترین اثرش شد. فیلمی که از روش ساخته شد، رکورد فروش رو زد و کلی هم دنباله داشت. هم تو کتاب، هم تو فیلم، یه آدمِ رویاپرداز به اسمِ هموند، یه گروه از دانشمندا رو دور هم جمع می‌کنه تا یه پارکِ تموم عیص با دایناسورهای واقعی بسازن. دایناسورهایی که از یه جورِ خاصِ مهندسی ژنتیک به دنیا اومدن.
«پارک ژوراسیک» داستانِ غرور و خودبزرگیه. داستانِ آدمایی که می‌خوان به قدرت خلق موجودات زنده نزدیک بشن، ولی کارشون یه کم زیادی بالا می‌گیره. یه جورایی شبیهِ رمانِ «فرانکنشتاینِ» دورانِ خودمونه. البته موقعی که چاپ شد، یه داستانِ کاملِ علمی-تخیلی به حساب میومد. ولی از اون موقع تا حالا، علم و فنّاوری خیلی پیشرفت کرده. یعنی از زمانی که آقای کرایتون، و بعدش استیون اسپیلبرگ، دنیایِ پارک ژوراسیک رو بهمون نشون دادن.
5 ماه پیش در تاریخ 1402/12/10 منتشر شده است.
9,430 بـار بازدید شده
... بیشتر