خورش فسنجان با مرغ و هویج، یک فسنجون کم گردو

Parvaneh Cooking
Parvaneh Cooking
432 بار بازدید - 3 سال پیش - شاید بشه گفت توی خورش‌های
شاید بشه گفت توی خورش‌های ایرانی بعد از قرمه سبزی و قیمه، خورش فسنجون معروف ترین و محبوب‌ترین خورش هست و البته به نسبت بقیه خورش‌ها مجلسی تر هم هست و بیشتر مناسب مهمونی هست چون بوی تندی نداره و خیلی فضا رو پر نمیکنه که اگر کسی دوستش نداشت اذیت بشه از طرفی به این دلیل که درست کردنش راحت هم هست برای مهمونی مناسبه البته راحت هست اما نکات مهم و کلیدی داره تا بتونید یک خورش فسنجون عالی و جا افتاده درست کنید و همین طور یک خورش فسنجون که خوب روغن انداخته باشه. و ما توی این ویدیو به شما همه این نکات رو میگیم تا بتونید این خورش رو خیلی راحت درست کنید.
ما توی فسنجونمون آلو هم اضافه می کنیم تا گرمی و خشکی گردو رو تعدیل کنیم و همه حتی کسانی که طبع گرمی دارند بتونند این خورش رو به راحتی بخورند و همین طور هویج هم به اون اضافه می‌کنیم که یک کمی سبک بشه و بتونید به راحتی از این خورش بخورید و بعد احساس سنگینی نکنید البته وقتی به این خورش هویج اضافه کنید گردوی کمتر برای درست کردنش استفاده میشه و از نظر اقتصادی هم به صرفه تر خواهد بود.
دیگه اینکه ما مرغ رو نیم پز می‌کنیم و در یک ساعت آخر به خورش اضافه می‌کنیم تا خیالمون راحت باشه مرغ خوب می‌پزه و از طرفی بافتش هم از بین نمیره و خرد نمیشه چون ممکنه مرغ رو به خورش اضافه کنیم و تا خورش جا بیافته مرغ له بشه .
مهمترین نکته در مورد فسنجون ذائقه و سلیقه شما است که میزان مواد اولیه رو شکل میده چون میزان شکر و رب انار اولا به ذائقه شما بستگی داره و ثانیا به کیفیت و طعم رب اناری که استفاده می‌کنید.
حالا اگر شما هم مثل ما طرفدار این خورش خوشمزه و مقوی هستید با ما همراه باشید تا با هم یک خورش فسنجون خوشمزه با مرغ و هویج درست کنیم.
instagram:
https://instagram.com/shirpourparvane...
3 سال پیش در تاریخ 1400/02/29 منتشر شده است.
432 بـار بازدید شده
... بیشتر