پیتزا با خمیر استثنایی و آسون از دستت نره🤩👌pizza

Tayyebe's Bakery
Tayyebe's Bakery
176 بار بازدید - 5 ماه پیش - سلام دوستان، خمیر پيتزای فوق‌العاده
سلام دوستان، خمیر پيتزای فوق‌العاده راحت وخوش بافت داریم که ورز زیادی نمیخواد
خیلی هم خوشمزه است بریم باهم درستش کنیم 😋🍕

دوستان مشترک شوید لایک کنید وبا دوستانتان به اشتراک بزارید تا باهم آشپزی کنیم 🥰👩‍🍳
#پیتزا
موادلازم:
آرد: ۲۵۰گرم
آب: ۱۰۰تا ۱۸۰ گرم
خمیرمایه: ۵گرم
نمک: ۵گرم
برای فیلینگ: هرچه که دوست دارید میتونید استفاده کنید
طرزتهیه:
موادخشک رو باهم ترکیب میکنیم آب رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر جمع بشه میزاریم استراحت حدود۲۰ دقیقه بعد خمیر رو ورز میدیم تا نرم بشه ومیزاریم برای استراحت تاحجمش دو برابر بشه حدود ۱/۵ تا ۲ ساعت بعد روی سطح کار آرد قنادی یا سمولینا ریخته طبق فیلم خمیر رو باز میکنیم واز هر فیلینگی که خواستید برای روی خمیر استفاده کنید و بزاریدتو فر از۲۰ دقیقه قبل گرم شده ۲۱۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه، نوش جان 🥰🥰
🍕🍕نکته:
حتما از آرد سمولینا یا آرد شیرینی پزی برای باز کردن خمیر استفاده کنید 😋
🍕🍕نکته:
حتما ۱۰ دقیقه اول پخت یک ظرف آب جوش طبقه پایین فر بزارید بعداز ۱۰ دقیقه ظرف رو خارج کنید
🍕🍕نکته:
میتونید لبه های خمیر رو قبل ازاینکه داخل فر بزارید با روغن مایع رومال بزنید😋
دوستان میتونید به پیج اینستاگرام من سربزنید تا دستورهای بیشتری ببینید سپاسگزارم 🥰🙏
@tayyebesbakery
@Tayyebe_baker
#خمیر #پیتزا_خونگی #پیتزا_ایتالیایی #پیتزا_آمریکایی #آشپزی #نان #نان_خانگی

Hello friends, we have an extremely easy and well-textured pizza dough that does not require a lot of kneading
It is very delicious, let's make it together 😋🍕

Friends, subscribe, like, and share with your friends so we can cook together 👩‍🍳🥰
#pizza
ingredients:
Flour: 250 grams
Water: 100 to 180 grams
Yeast: 5 grams
Salt: 5 grams
For the filling: you can use whatever you like
Preparation method:
We mix the dry ingredients together, add water little by little until the dough comes together, let it rest for about 20 minutes, then knead the dough until it becomes soft and let it rest until it doubles in size, about 1.5 to 2 hours, then pour pastry flour or semolina on the work surface.  According to the video, we open the dough and use any filling you want on the dough and put it in the oven, preheated to 210 degrees for 15 to 20 minutes, enjoy.
🍕🍕 Tip:
Be sure to use semolina flour or pastry flour to open the dough
🍕🍕 Tip:
Be sure to put a container of boiling water on the bottom floor of the oven for the first 10 minutes of cooking, then remove the container after 10 minutes
🍕🍕 Tip:
You can rub the edges of the dough with liquid oil before putting it in the oven
Friends, you can visit my Instagram pages to see more recipes. Thank you🤗🙏
@tayyebesbakery
@Tayyebe_baker
#pizzalover #pizzarecipe #pizzatime #pizzadough #dough #bakery #homemade
5 ماه پیش در تاریخ 1402/11/11 منتشر شده است.
176 بـار بازدید شده
... بیشتر