گارمیر (قرمز) پلوی ارمنی خوراک لذیذ خاطره‌انگیز به روش قدیمی خانوادگی بانوی هنرمند ارمنی مادام ژانت

Yummy Gastronomy
Yummy Gastronomy
72.9 هزار بار بازدید - 6 ماه پیش - در این قسمت از برنامه
در این قسمت از برنامه #یامی_گسترونومی #مهیار یکی از جادویی‌ترین خوراک‌های نشاط‌آوری که می‌توان با برنج، گوشت، و چند ماده ساده دیگر تهیه نمود را با استفاده از دستور خانوادگی دوست گرانقدر خود مادام ژانت، تقدیم نموده.
گارمیر پلو یا կարմիր փլավ یکی از محبوب‌ترین خوراک‌های خانواده‌های ارمنی بوده که با یادآوری خاطرات خوش کودکی، خواص اعجاب‌انگیزی را به عنوان یک «حال خوب‌کن» آنی ایفا می‌کند و بی تردید، «کامفورت فود» شماره یک همه خانواده‌های ارمنی تبار است.
مهیار در این ویدیو روش دقیق تهیه این خوراک را برای حصول اطمینان از پخت صحیح تقدیم نموده، بطوری که هر فردی برای بار اول نیز خواهد توانست با کسب بهترین نتیجه ممکن، سفری به جهان خاطرات شیرین قدیمی را برای خود و عزیزانش تدارک بیند.

لینک به ویدیوی کباب تابه‌ای ویژه مادام ژانت:
کباب تابه‌ای مادام ژانت با پوره سیب‌ز...
ویدیوی دستور تهیه کته‌گوجه (ورژن ساده‌تر و بدون گوشت این خوراک):
کته گوجه لذیذ و دلربای مهیار، محبوب ک...
ویدیوی دیگ زودپز: آموزش انتخاب و استفاده اصولی و مزایا:
بررسی یک حادثه واقعی با دیگ زودپز و ک...
ویدیوی آموزش تهیه کته در قابلمه استیل:
کاملترین آموزش پخت برنج به روش کته در...
ویدیوی مهم آرسنیک در برنج، و توصیه‌های مراجع جهانی برای روشهای پخت برنج برای کاهش سم آرسنیک:
روش کاهش ریسک سرطان ناشی از مصرف برنج...
ویدیوی راهنمای جامع انتخاب ظروف پخت سالم:
راهنما و دلایل انتخاب ظروف پخت و پز ا...
لینک به فهرست پخش (پلی لیست) خوراکهای گیاهی و بدون گوشت:
خوراکهای بدون گوشت
فهرست پخش خوراکهای برنجی:
غذاهای برنجی
فهرست پخش خوراکها و خورش‌های ایرانی:
خورش‌ها و خوراک‌های ایرانی


*** لیست مواد اولیه و مقادیر:
- برنج: ۲.۵ پیمانه (پیمانه استاندارد ۲۵۰ م.ل. = وزن تقریبی هر پیمانه برنج ۱۹۰ گرم)
- گوشت گوساله: نیم کیلو (ترجیحا از بریسکت یا «شال»، یا سردست / گردن)
- یک عدد کنسرو گوجه فرنگی ۳۵۰ الی ۴۰۰ میلی لیتری (در ایران صرفا برند روژین قابل استفاده است - یعنی پخته نشده و فاقد افزودنی‌های نامربوط. در خارج از ایران سعی کنید از گوجه فرنگی ایتالیایی نژاد سن مارزانو استفاده بفرمایید) و یا ۴۰۰ گرم گوجه رسیده پوره شده. روش اینکار (سس پایه گوجه فرنگی) در بخش اول این ویدیو تقدیم شده:
غذای گیاهی ساده و خوشمزه: اسپاگتی با ...
- گوجه فرنگی رسیده تازه: ۱ پیمانه نگینی درشت خرد شده، حدود ۳۰۰ گرم
- پیاز: دو عدد متوسط - حدود ۳۰۰ گرم (ترجیحا پیاز بنفش)
- سیر تازه: ۷ حبه
- روغن: ۳ قاشق غ.خ.
- کره طبیعی تازه: ۲ قاشق غ.خ.
- نمک: ۱/۲ قاشق غ.خ.
- زردچوبه: ۲/۳ قاشق چ.خ. (حجم هر قاشق چای خوری استاندارد اندازه‌گیری ۵ میلی لیتر است)
- پرک فلفل قرمز ملایم: ۱/۲ قاشق چ.خ.
- فلفل سیاه تازه ساییده: ۱/۲ قاشق چ.خ.
- سس تند چیلی گارلیک خانگی: ۱ قاشق چ.خ.

******* لیست سوالات پرتکرار***********

س: چرا ته‌دیگ سوخته بود؟
چ: ته‌دیگی که مشاهده فرمودید، محبوب دل‌های افراد کارکشته و عشاق این خوراک است! در یک کپشن کامل داخل ویدیو در مورد تیره شدن رنگ ته‌دیگ به دلیل وجود مواد قندی موجود در گوجه فرنگی و نیز مواد خارج شده از گوشت، توضیح داده شد. حالت عادی ته‌دیگ این نوع خوراک، معمولا از رنگ قهوه‌ای، تیره تر خواهد بود. مگر یک لایه خیلی نازکی تشکیل شده باشد که به آن نیز ته‌دیگ نمی‌توان گفت.
س: آیا بدون گوشت هم خوب می‌شود؟
ج: بله، خیلی هم عالی می‌شود. لطفا لینک به ویدیوی کته گوجه که بالاتر تقدیم شده را ملاحظه بفرمایید.
س: چرا پوست گوجه را نگرفتید؟ حتما باید گرفته می‌شد!
ج: به دلایلی که در ویدیو به وضوح عرض شد. هیچ اجباری در هیچ جای این خوراک وجود ندارد، شما اگر دوست دارید، بگیرید!
س: رب گوجه سالم نیست و معمولا تقلبی است. شما از چه نوعی استفاده کردید؟
ج: لطفا به توضیحات کامل این ویدیو در مورد سلامت و بهداشت رب گوجه توجه بفرمایید: رب گوجه فرنگی: نشانه ها و روش تشخیص ر...
س: اگر گوجه نداشتیم، از چه مقدار رب گوجه‌ای استفاده کنیم و به چه ترتیب؟
ج: ابتدا ۲ قاشق غ.خ. رب در انتهای تفت دادن گوشت همراه با ۲ پیمانه آب، و سپس در مرحله پخت برنج با همه مواد، اگر نیاز بود (غلظت و کیفیت رب گوجه متغییر است) برای تنظیم رنگ تا حداکثر ۲ قاشق دیگر اضافه کنید.
س: چرا از روغن زیتون یا دمبه یا روغن خیک بز یا ... استفاده نمی‌کنید؟
ج: در مورد این سوالات در این ویدیو توضیحات مناسب تقدیم شده:
همه چیز درباره روغن زیتون: روشهای تست...
س: آیا میشود چغندر / فلفل دلمه / رب انار / مایونز / بادمجان / آویشن / هل /  .... بریزیم؟ بهتر نبود .... و .... هم می‌ریختید؟
ج: شما می‌توانید هر چیزی که در قابلمه جا بشود بریزید و نیاز به پرسیدن سوال از بنده نیست. من حسب تجربه و علاقه خود آنچه صلاح دانستم استفاده نمایم را استفاده کرده و اگر فکر می‌کردم چیزهای دیگری بهتر است افزوده شود حتما در ویدیو اینکار را انجام داده بودم!
س: آیا در قابلمه تفلون و گرانیت و روحی و سنگی و چدنی و .... می‌شود انجام داد؟
ج: غیر از استیل فقط پیرکس برای خورشها و سس‌های اسیدی مناسب و سالم است و گوجه فرنگی هم، اسیدی است. برای اطلاع بیشتر به راهنمایی‌های مفید این ویدیو توجه بفرمایید:
راهنما و دلایل انتخاب ظروف پخت و پز ا...
6 ماه پیش در تاریخ 1402/10/15 منتشر شده است.
72,913 بـار بازدید شده
... بیشتر