لوبیا پلو با گوشت تیکه ای به روش مجلسی
106 بار بازدید -
3 سال پیش
-
لوبیا پلو با گوشت تکه
لوبیا پلو با گوشت تکه ای یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است، که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. برخی از افراد لوبیا پلو را با گوشت چرخ کرده درست می کنند، که سبب می شود گوشت چرخ کرده در لوبیا پلو پخش شده، و نمی توان گوشت را در غذا دید. در صورتی که بخواهیم لوبیا پلو را به صورت مجلسی تر به روش رستورانی درست کنیم، بهتر است از گوشت تکه ای استفاده کنیم. این کار علاوه بر اینکه باعث می شود لوبیا پلو شیک تر و مجلسی تر شود، به بهتر شدن طعم آن هم کمک می کند.
مواد لازم:
گوشت گوساله 300 گرم
برنج 3 پیمانه
رب گوجه فرنگی 6 قاشق غذاخوری
لوبیا سبز 300 گرم
روغن مایع به میزان لازم
کره 30 گرم
پیاز 1 عدد درشت
نمک، فلفل قرمز، زیره به میزان لازم
سلام، به کانال آشپزی لذیذ خوش آمدید.
دستور پخت انواع غذاهای خوشمزه مانند انواع خوراک، کیک و شیرینی، دسر، نان و کلوچه، و حتی غذاهای رژیمی را می توانید در کانال ما پیدا کنید.
اگر ویدیوهای ما را دوست دارید، فراموش نکنید که در کانال ما عضو شوید.
Hello, welcome to the delicious cooking channel.
Recipes for a variety of delicious foods such as snacks, cakes and pastries, desserts, breads and cookies, and even diet foods can be found on our channel.
If you like our videos, don't forget to subscribe to our channel.
/ @deliciouscooking2088
3 سال پیش
در تاریخ 1400/12/03 منتشر شده
است.
106
بـار بازدید شده