یکی از خوشمزه ترین دسرها🍮 با ترکیب موز و بیسکویت و ژله😍

kadbano.m
kadbano.m
118 بار بازدید - 2 سال پیش - دیگه خودتون با ترکیباتش حدس
دیگه خودتون با ترکیباتش حدس بزنید چقدر خوشمزست😋 مهمتر از همه اینکه این دسر رو میتونید با موزای سیاه داخل یخچالتون درست کنید🤗 ▪︎موادلازم: موز : ۲عدد ژله‌ی موز: ۲بسته ژلاتین : ۱ق.غ بیسکویت پتی بور: نصف ۱بسته(حدود۱۰۰گرم) خامه صبحانه:۱/۲بسته( ۱۰۰گرم) شیر : ۳پیمانه شکر: ۳/۴پیمانه نشاسته ذرت :۳ق.ع وانیل: نوک ق.چ ⬅️۲بسته ژله موز رو با ۲/۵لیوان ابجوش مخلوط میکنیم تا ذرات ژله کاملا حل بشه. 📌اگه ذرات ژله حل نشد میتونید روی بخار کتری بنماریش کنید. 📌اگه میخواین ژلتون قوام خوبی داشته باشه، مقدار آبی که روی بسته ژله نوشته رو شما کمتر بریزین. ⬅️سطح قالب رو کمی چرب میکنیم و کمی از ژله رو که از داغی افتاده داخل قالب میریزیم و میزاریم داخل یخچال تا ببنده. ⬅️به بقیه‌ی ژلمون ۱ق.غ پودر ژلاتین اضافه میکنیم و روی بخار کتری بنماریش میکنیم تا حل بشه. ⬅️برای لایه بعدی دسرمون: شیر رو با نشاسته ذرت، شکر و خامه صبحانه با همزن دستی خوب هم میزنیم تا کالا باهم مخلوط بشن بعد هم روی حرارت متوسط میزاریم و مدام هم میزنیم تا اینکه غلظتش مثل فرنی بشه. ⬅️در این مرحله وانیل و مایع زله که از مرحله قبلی باقی مونده رو به مواد کرممون اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و بعد میزاریم کنار تا از دما بیوفته. ⬅️موزو بیسکویت پتی پور خرد شده رو به مواد کرممون اضافه میکنیم. 📌میتونید گردوی خرد شده هم اضافه کنید. ⬅️قالب رو از یخچال درمیاریم و کرن رو روی ژله‌ی بسته شده میریزیم و چند ساعت میزاریم داخل یخچال تا دسر خودشو بگیره. 📌دمای مواد کرم باید نه خیلی داغ باشه که با ریختنش روی ژله‌ی بسته شده،باعث آب شدش بشه و نه خیلی سرد باشه که دو لایه‌ی ژله و کرم بهم نچسبن. ⬅️دسر رو از یخچال درمیاریم و به ارومی کناره هاش رو جدا میکنیم و داخل ظرف مورد نظر بر میگردونیم. 📌اگه از قالب جدا نشد میتونید ۳_۴ثانیه ته قالب رو داخل آبجوش بزارین و بعد برگردونید. #دسر #دسر_موز #dessert #banana #bananadessert
2 سال پیش در تاریخ 1401/05/22 منتشر شده است.
118 بـار بازدید شده
... بیشتر