یکی از خوشمزه ترین دسرها🍮 با ترکیب موز و بیسکویت و ژله😍
118 بار بازدید -
2 سال پیش
-
دیگه خودتون با ترکیباتش حدس
دیگه خودتون با ترکیباتش حدس بزنید چقدر خوشمزست😋
مهمتر از همه اینکه این دسر رو میتونید با موزای سیاه داخل یخچالتون درست کنید🤗
▪︎موادلازم:
موز : ۲عدد
ژلهی موز: ۲بسته
ژلاتین : ۱ق.غ
بیسکویت پتی بور: نصف ۱بسته(حدود۱۰۰گرم)
خامه صبحانه:۱/۲بسته( ۱۰۰گرم)
شیر : ۳پیمانه
شکر: ۳/۴پیمانه
نشاسته ذرت :۳ق.ع
وانیل: نوک ق.چ
⬅️۲بسته ژله موز رو با ۲/۵لیوان ابجوش مخلوط میکنیم تا ذرات ژله کاملا حل بشه.
📌اگه ذرات ژله حل نشد میتونید روی بخار کتری بنماریش کنید.
📌اگه میخواین ژلتون قوام خوبی داشته باشه، مقدار آبی که روی بسته ژله نوشته رو شما کمتر بریزین.
⬅️سطح قالب رو کمی چرب میکنیم و کمی از ژله رو که از داغی افتاده داخل قالب میریزیم و میزاریم داخل یخچال تا ببنده.
⬅️به بقیهی ژلمون ۱ق.غ پودر ژلاتین اضافه میکنیم و روی بخار کتری بنماریش میکنیم تا حل بشه.
⬅️برای لایه بعدی دسرمون: شیر رو با نشاسته ذرت، شکر و خامه صبحانه با همزن دستی خوب هم میزنیم تا کالا باهم مخلوط بشن
بعد هم روی حرارت متوسط میزاریم و مدام هم میزنیم تا اینکه غلظتش مثل فرنی بشه.
⬅️در این مرحله وانیل و مایع زله که از مرحله قبلی باقی مونده رو به مواد کرممون اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و بعد میزاریم کنار تا از دما بیوفته.
⬅️موزو بیسکویت پتی پور خرد شده رو به مواد کرممون اضافه میکنیم.
📌میتونید گردوی خرد شده هم اضافه کنید.
⬅️قالب رو از یخچال درمیاریم و کرن رو روی ژلهی بسته شده میریزیم و چند ساعت میزاریم داخل یخچال تا دسر خودشو بگیره.
📌دمای مواد کرم باید نه خیلی داغ باشه که با ریختنش روی ژلهی بسته شده،باعث آب شدش بشه
و نه خیلی سرد باشه که دو لایهی ژله و کرم بهم نچسبن.
⬅️دسر رو از یخچال درمیاریم و به ارومی کناره هاش رو جدا میکنیم و داخل ظرف مورد نظر بر میگردونیم.
📌اگه از قالب جدا نشد میتونید ۳_۴ثانیه ته قالب رو داخل آبجوش بزارین و بعد برگردونید.
#دسر #دسر_موز #dessert #banana #bananadessert
2 سال پیش
در تاریخ 1401/05/22 منتشر شده
است.
118
بـار بازدید شده