جدیدترین دستور پخت کباب کوبیده تابه ای _ با این روش کباب نیمه آماده درست و فریز کن _کباب تابه ای

مزه چی
مزه چی
8.4 هزار بار بازدید - 4 ماه پیش - یکی از محبوب‌ترین و لذیذترین
یکی از محبوب‌ترین و لذیذترین غذا‌های ایرانی و به طور کلی مردم خاورمیانه کباب است.
در میان همه‌ی کباب‌های ایرانی، ترکی و عربی، کباب با سیخ چوبی و کباب‌های تابه‌ای که برای تهیه آن‌ها نیازی به ذغال و آتش نیست، در میان کباب‌خورها طرفداران بسیاری پیدا کرده‌اند.
از این رو من هم تصمیم گرفتم در این ویدئو طرز تهیه کباب با سیخ چوبی را به شما آموزش دهم. تا بتوانید به راحتی انواع کباب با سیخ چوبی را در منزل تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه کباب سیخی تابه ای:
گوشت چرخ کرده:۱کیلوگرم
خمیر سیر و زنجبیل:۲قاشق غذاخوری
نمک:۱/۲قاشق غذاخوری
پودر گشنیز:۲قاشق غذاخوری
پودر زیره:۱قاشق غذاخوری
گراماسالا:۱/۲قاشق غذاخوری
فلفل قرمز پرک:۱/۲قاشق چایخوری
۱قاشق چایخوری فلفل سیاه
جوزهندی:۱/۴قاشق چایخوری
پودر هل سبز:۱/۴قاشق چایخوری
دارچین:۱/۲قاشق چایخوری
جوش شیرین:۱/۴قاشق چایخوری
فلفل قرمز:۱/۲قاشق چایخوری(اختیاری)
فلفل سبز تند:۱_۲قاشق غذاخوری
آبلیمو:۲قاشق غذاخوری
پیاز متوسط:۲عدد


زمان بندی بخش های مختلف ویدئو:
00:00 شروع ویدئوی آموزش کباب کوبیده تابه ای
00:25 مقدار گوشت مورد نیاز برای تهیه کوبیده ی تابه ای
00:37 ادویه های مورد نیاز برای تهیه کباب کوبیده تابه ای
02:14 نحوه ی اضافه کردن پیاز به کباب کوبیده تابه ای
02:50 مدت زمان استراحت مخلوط گوشت کباب کوبیده در یخچال
02:57 نحوه ی درست کردن سیخ کباب کوبیده
03:48 نحوه ی به سیخ کشیدن کباب کوبیده
05:24 آماده کردن تابه برای پخت کباب کوبیده
06:17 مدت زمان پخت برای تهیه کباب نیمه آماده
06:52 مدت زمان نگهداری کباب نیمه آماده در فریزر
07:09 میزان حرارت برای پخت کباب روی تابه
08:30 چرا با حرارت کم کباب کوبیده را نباید پخت؟
09:24 آماده شدن کباب کوبیده تابه ای
4 ماه پیش در تاریخ 1403/03/13 منتشر شده است.
8,437 بـار بازدید شده
... بیشتر